Pereiti į pagrindinį turinį

„Foxpay“ istoriją vadina vienu didžiausių pastarųjų metų politinių skandalų

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Siaip

Nauseda su Trinkunaites tevu buvo geri draugai, kai tad koncerna turejo. Abu ne karta saunoje vanojosi ar restoranuose maitinosi. Kazkaip tylima apie tai. O pinigai Trinkunaitei ir atejo is jo po jo “bankroto”.
0
0
Dalia

brolių Navickų ir Trinkūnaitės tėvai - turtingi, išsilavinę žmonės, tai kodėl jų vaikai pasiryžę viskam dėl dar didesnio turto? Gobšumas tikrai pražudys.
1
0
Šimonytės nežinojimo mantra

Kai viename žiniasklaidos interviu su Navickiene skurstantys asmenys buvo vadinami pašalpiniais, žeminant jų orumą, buvo pateiktas skundas Etikos ir procedūrų komisijai, tačiau ši komisija skundą nagrinėti atsisakė motyvuodama, kad tai buvo asmeninė ministrės nuomonė. Suprask, ministrei leidžiama. Ši "ministrė" vėliau tiek įsidrąsino dėl savo nebaudžiamumo, kad atostogauti skraidė verslininkų lėšomis. Ji juk ne pašalpinė kokia nors. Todėl p. Šimonytei gal reikėtų prasiplauti akis bei ausis ir atidžiau pasižiūrėti ką ir į kokias pareigas skiria dirbti. Apibendrinus, tai po šitos kadencijos konservatoriai man yra politiniai lavonai dėl savo arogancijos ir savanaudiškumo.
1
0