Quantcast

Konservatorius kreipėsi į „Orlen“ – prašo paneigti abejones

Grįžti į straipsnį

KONSERVATORIŲ v e i d m a i n i, NAVICKAI,

KONSERVATORIŲ v e i d m a i n i,  NAVICKAI, portretas
pats su VELNIU susidėjęs a l i n i gyventojus daugybę metų- negana to----- š m e i ž i KITUS s ą ž i n i n g u s.-- Per šiuos rinkimus, tokiems konservatoriams kaip TU, baigsis KATINO dienos gyventi KITŲ sąskaita.

Petras

Petras portretas
Orlian Lietuva pasisekė, įsidarbino graži, protinga ponia.

Vidmantas

Vidmantas portretas
Konservatoriai Jūs reputacija kenkia visai Lietuvai. Įdomu ar Jūsų Gabriukas nusišalina sprendžiant švietimo klausimus? Turėdamas pasiūlymų, net per langą lipo į švietimo ministeriją.

deinis

deinis portretas
Ar neperdaug demesio p.Silvijai ,bet kai matai tokia fizinomija paleido vidurius ,niekas ju nepakeis ,jei zmones neis i rinkimus.

Ar si karta sugebesim pasirinkti

Ar si karta sugebesim pasirinkti portretas
Lietuvoje pati neaiskiausia tai konservatoriu partija.Ji kaip kraujagerys sunkia viska is tautos tik sau,nuolatinis melas ir pazadai,o darbai rodo visai ka kita.Sitiek metu valde,o ka tautai dave- milijardines skolas,isparceliuotas zemes,sunaikintas gamyklas ir fabrikus. O ka dave zmonems-pamete tuos niekam tikusius lapus -mat juos investuosite-o patys susizere visa kas geriausia,tuo paciu niekindami tauta- isvadino sunauja,rusynu,Tokie tie konservatoriai- jie sugeba tik kirsinti ir seti nepasitikejima vienas kitu,nes taip jiems geriau iseina vogti,kombinuoti,meluoti ir apgaudineti tauta.

Susirūpino konservatoriai

Susirūpino konservatoriai portretas
koncerno ORLEN Lietuva ilgalaike reputacija ?! Gal savo partijos reputacija reikėtų susidomėti ,nes rinkėjai TREČIĄ KADENCIJĄ gali pasodinti ant atsarginių suolelio . Puikiai matė ,kaip ,,konstruktyviai "visą kadenciją dirbo TS-LKD frakcija .!

A

A portretas
Cia juk visu koncervatoriu veidas jaigu ka:)

TS-LKD partijų nariai

TS-LKD  partijų nariai portretas
ir visi besipiktinantieji,kad p.Silvija Skvernelė įsidarbino ORLEN įmonėje , galėtų paskaityti Lietuvos Respublikos Konstitucijos 48 str.,kuriame rašoma :,,Kiekvienas žmogus gali laisvai pasirinkti darbą bei verslą ir turi teisę turėti tinkamas,saugias ir sveikas darbo sąlygas,gauti teisingą apmokėjimą už darbą ir socialinę apsaugą nedarbo atveju ".Taip pat LR Konstitucijos 7 str.-,,Negalioja joks įstatymas ar kitas aktas priešingas Konstitucijai "Negi p.Silvija Skvernelė NETURI TEISĖS pasinaudoti jai suteikta pilietine teise ?! Kimbate todėl ,kad kibtumėte ! ,,Skaidruolių " partija !

Anonimas

Anonimas portretas
o,Dieve!! Kas tas ?priestvaninis staroveras,,ar tik robinzonas???

sitas burbulinis

sitas burbulinis portretas
navikas tai kaip biorobotas sockonmafijos lojantis pridurkas apderges musu gerb. NSadunaite uz tiesa kuri nepatiko valdantiems velniams zmones pasislykstejo tu ciniskumu situ socstatytiniu......

Darosi bjauru

Darosi bjauru portretas
jau kiek Lietuvai pakenke konservatoriai tai jau niekas daugiau nepakenks.Si sovietiniu veikeju prieglauda,rupinosi tik savimi ir savais,o tauta isvare,bankus subankrotino,gamyklas ir fabrikus suvalge,zemes isparceliavo,tauta paverte sunauja,runkeliais,avinais,vatnikais.Ir dabar dar niekuo nepasitiki,visi blogi,tik pats yra paciausias,auksciausias,protingiausias.Slykstu.

Ką gi

Ką gi portretas
Jeigu Seimo narys "labai sunerimęs", tai tegul pasiskolina iš mortos mokyklėlės nusiraminimo kėdutę....

pamaniau ,kad cia tas Abdula ibrachimas

pamaniau ,kad  cia tas  Abdula ibrachimas portretas
kury jankiai nesenai uzdobe Jemene... o cia pasirodo vietine fauna is TS-LKD tvartelio......ciaudet pradejo uzuode ,,orlean,,,benzino dvoka....

Galerijos

Daugiau straipsnių