Quantcast

L. Linkevičius: dėl atminties ženklų reikia remtis ekspertų nuomone

Grįžti į straipsnį

Kirvis

Kirvis portretas
Kiek tas komsomolcas dar keis savo nuomone ir kalbes is "vejo krypties puses"?

tam cha...

tam cha... portretas
Istorija perrasineja tavo putleris. Is debilu zemes nuo senu senoves, Zemes bamba daro. :)

Kostas

Kostas portretas
Keisti tie kaltinimai Škirpai ir Noreikai-Vėtrai. Vieno pasisakymuose buvo jaučiamos antisemitinės nuotaikos, kitas kaltas, net pasirašė popierius, patvirtindamas (?) nacių okupacinės valdžios nurodymą steigti žydų getą Šiauliuose ir tvarkyti jų turtą. Ir tai dideli nusikaltimai? O kaip tada atrodo komunistiniai Lietuvos veikėjai, nuolankiai vykdę sovietinių okupantų nurodymus dėl tremčių ir kovos su partizanais, kitaminčiais - disidentais? Ar jie nenusipelno atminties ženklų naikinimo ten, kur jie yra išnykę (pvz., AMB).

Mociute

Mociute portretas
Eksppertams moketi reikes ,be to ,,kieno vezime sedi,to ir giesme giedi,, nezinojot ?Apklauskit zmones,dar yra gyvu ,kurie zino,ir nieko nekainuos ir tiesa suzinosit ,bet tiesa jau nereikalinga, viskas pasukta taip ,kaip kam patogiau.

cha ...kas dar tiki lietuvos ,,,sexspertais,,, ???

cha  ...kas  dar  tiki  lietuvos  ,,,sexspertais,,, ??? portretas
istorikais ,archivarais ?????kurie vieni trina , naikina archivus ....kiti uoliai istorija falsifikuoja ir perrasineja.....

Anonimas

Anonimas portretas
O ekspertai bus parinkti tinkami ar ne... Tautai nusispjaut tiek ant to parsidavėlio Linkėvič,iaus tiek ant jų nupirktų ekspertų nuomonės.

Jiki

Jiki portretas
Nu jo čia pasakė komunistinė kiaulė.

Galerijos

Daugiau straipsnių