Pereiti į pagrindinį turinį

Nesutinka, kad civilinės sąjungos klausimas kiršina visuomenę: palinkėjo daugiau drąsos

7 2024-08-22 11:52

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Apleistukas

Nelabai suprantu kodel cia liecia visa visuomene? Nes niekas jusu seimu negriauna, kaimieciai jus. Gi nenoretumete, kad rusai vel sprestu ko reikia litovcams. Tai kodel “seimyniniai” runkeliai sprendzia ko reikia gejams? Gyvenkite savo “krikscioniskame” pasaulyje ir dziaukites. O apie save ir juos lieciancius seimos istatymus pasirupins patys gejai ir be runkeliu pagalbos. Aciu Laisves partijai, kad stumia ta reikala arciau vakaru, nes jau ta homosovietine rytu europa jau vemti vercia.
0
-8
išsikrapštyk

beždžionių raupus iš savo analo pupuliuk ir nemokink kaimiečių kaip jiems gyventi, kaimiečiai mus visus maitina o kokie tavo "žygdarbiai" su pradurta subine, ką tu gero iš vis nuveikei?
4
0

In reply to by Svečias (nepatvirtina)

ta

"laisvės" partija su savo laisve užkniso juodai
5
0
labai

teisingas pastebėjimas, daugiau drąsos gydant žmones, nes galva yra visa ko sveikatos dalis, jei atrodo, nereiškia kad tai ir yra, jei pats paklydęs jaučiasi ne tuo ko esą/yra gimęs -liga, ir ją (ligą) gydyti reikia, o ne "politiniais" sprendimais aiškinti , kad viskas gerai. Gydimų yra gydytojai ir prie ko čia "politikai" su savo sprendimais. neviršykite savo kompetencijų ir galių sveikosios visuomenės dalies. Gaila skirti daugiau medicinai mokesčių mokėtojų pinigų, nes eilėje išsirikiavę pjaustytojai/ siuvėjai ir chemikai su savo dozėmis? Prisiplakėt prie dividendų?
5
0
visuomenėje atsiras daugiau harmonijos

kai tokios atmatos bus išpirdolintos iš seimo
8
0
senis

nekiršina , bet to ko neturi būt jo ir nereikia.
4
0
Kliedite

Tovarišč Čmil
10
0