Quantcast

Platina žinią Europai apie „radikalios kairės“ įsigalėjimą LSDP

Grįžti į straipsnį

Elena

Elena portretas
Socialdemokratai padarė didelę klaidą priėmę į savo gretas komunistus. Jie niekada nebus tikraisiais sociademokratais. Vilkas kaip jį pavadintum vis tiek žiūrės į mišką. Jiems sunku nueiti nuo lovio. Nors kai kuriems jau laikas eiti į poilsį. Kirkilas giriasi turintis didelę patirtį, tai vienintelis teisingas jo prisipažinimas. Tikrai, visą sąmoningą jaunystę pašventė komunizmo – šviesios ateities kūrimui. Manau, kad žmonės jų „nuopelnus“ įvertins.

Aš portretas
Na nori vėl kurti stambaus kapitalo padlaižių partiją, besivadinančią socdemais. Jei Paluckas išgrynins ir tikrai atkurs tikrą europietišką socialdemokratų partiją bus šaunuolis. Dbartinės partijos, kaip besivadintų yra labai dešinės, dar vieną tokią kuria atskilėliai padlaižiai. Skandinavai gyvena puikiai ir tai pasiekė jų socdemų dėka. Atskilėliai dar ilgai šmeiš socdemokratus.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
buvę komunistai kylą į paskutinę kovą šmeižtu ir beviltišku bandymu atkeršyti už tai, kad kažkas išdrįso jiems nepaklusti ir jų nebešlovina. Patys sau gėdą darosi. Reikia tikėtis pagaliau LSDP išsivalė ir Lietuvoje atsiras tikra kairė.

Jomaga

Jomaga portretas
Drasus jie visi, kai sunaikino kgb archyvus... Ne Lietuvai jie dirba, ne Lietuvai...

socdemu kandonai lopyti

socdemu  kandonai  lopyti portretas
jus baikit nusikliedet ir apsiciupinekit patys save ..nes dabar ,...vienas socdemonas -radikalas , antras -kairiarankis, trecias -desiniarankis ,ketvirtas -centro issiziojelis, penktas -lybersosiniu paziuru , sestas --konservatdegeneratiniu....... sitas debilu vinigretas pamaisytas su Paluckiniu konservatlyberastu uzsiustu bordely sukelt socdemu partijoj --samciu...blaskosi ir nebezino aplamai ka daryt perskaitykit pridurkai socialistu demokratu partijos programa ju istatymus jais ir vadovaukites rupinkites tauta ,valstybe ir tautos gerove ,o ne vokit ,pleskit , paleistuvaukit ir smaukykites belakstydami prie ko pritapti

Niemand

Niemand portretas
Kada jus uzsiimsit tuo, už ką alga gaunat-aptarnausit jus samdancius žmonės, kad jiems butu patogu gyventi. Jūsų razborkes vietoj darbo yra vertos teismo, mažiausiai-pašalinimo iš darbo.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
LSDP - be senų komunistų-kagebistų-pirdilų bernatonių-kirkilų, manau bus tikra LSDP Šaunuolis Gintautas Paluckas. Tokius neva teisingumo ministrus-stagnatorius, korumpuotus reikėjo vyt, kad dingtų iš valdžios neatsisukdami, o šiaip seniai reikėjo tokius bernatonius tupdyti už grotų, o ne dar rinkti į valdžią. Stiprybės Gintautui.

Galerijos

Daugiau straipsnių