Quantcast

Prasideda pilietybės referendumo viešinimo kampanija: ragins žmones ateiti

Grįžti į straipsnį

Čeburaška

Čeburaška portretas
kam to reikia-kad koks nors naujas premjeras galėtų pasigirti padidėjusiu lietuvių skaičiumi. Ir išvis-jei valdžia už ką nors agituoja, tai reiškia kad blogai/ Kaip ir tų pensijų fondai, priverstiniai skiepai, pigiausi vaistai ir pan.

Žinoma

Žinoma  portretas
kad ateisim.Ir nubalsuosim ,,Prieš".Kad su šia tema nurimtumėt kartą ir visiems laikams

Algis

Algis portretas
Lietuviams butina suteikti galimybe dvigubai pilietybei, tai musu tautos dalis. Lietuviu permazai kad galima butu atmest didele dali tautos. Kuo geresni tie kurie iki nepriklausomybes isvyko su isvykusiais kitu laikotarpiu? Taip priespastatomi vieni Lietuviai su kitais Lietuviais.

Anonimas

Anonimas portretas
Mes gymėme lietuviais ir jais liksime,nesvarbu kur mes esame ir pilietybė mūms priklauso.ir tegul neskelbia čia kad mūms nepriklauso.O kiek metų išdirbta ir mokėti visi mokesčiai ir tai tegul nesapalioja apie nepriklausomybę.Patys tinginiai,apsileidėliai ir šūkauja.O kiti iš pavydo tai rašinėja.Lietuviai yra darbšti tauta,o daugiausia rašinėja kitos tautos asmenys.Turi būti suteikta pilietybė visiems kurie išvyke,nes jie remia ir dabar Lietuvą siusdami artimiesiems pinigus.

A

A portretas
Tegul moka sodrai imokas nuo vidutines algos tada tik gales gauti

gudrotiem ne

gudrotiem ne portretas
Ne jokiu budu, uzsitarnaut reikia ir dirbti cia , kad butu uz ka moket ir didint pensijas

...

... portretas
Kategoriškas 'NE' savo noru ant Lietuvos skersą padėjusiems, vardan sotesnio šaukšto Lietuvą išdavusiems!

Irma

Irma  portretas
Jokiu dvigubu pilietybiu!!Pabegote iš Lietuvos ir bukite kitos šalies piliečiais.A tai paskui rekiate, kad viskas cia gerai ir dar norite balsuoti uz musu gyvenima Lietuvoje.Špyga taukiota!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Negi tie gandragalviai galvoja,kad visi Lietuvoje tokie kavaili pirmuonys,kaip jie?Dviguba pilietybė iš milijono emigrantų reikalinga tik keletui tinginių ir dešimčiai vagių išsišokėlių.

Nu jo

Nu jo portretas
Pinigai į balą, o galėjo būt panaudoti išmintingai....

Sūduvis

Sūduvis portretas
Žmonės atsikvošėkite, kol keliamas šaršalas apie dvigubą pilietybę, seimo narių mažinimą godieji Lietuvos energetikai tyliai žada pakelti elektros energijos kainą beveik KETURIS KARTUS vat čia tai reikia jau rėkti visa gerkle>>>>>>

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Siūloma prekė pigi.Nuo sunkumų atkuriant Nepriklausomą Lietuvą pabėgusiems lietuviškiem tinginiam ir bailiam prisivilioti už 230 tūkstančių eurų užpirko bombonkių.

Galerijos

Daugiau straipsnių