Quantcast

S. Skvernelis apie neišduotą leidimą mitingui: tai akibrokštas demokratijai

Grįžti į straipsnį

runkeliniams

runkeliniams portretas
o ką neteisingai pasakė? Ilgas ir gražus-simbolini prezidentas,toks kaip Vokietijosd.Bet anas niekur nesiveržia.O šitas labai nori pasirodyti reikšmingu...

Klpd.

Klpd. portretas
Kaip ten Pavilionis netyčia pasakė garsiajame susikambinime su neva rusais opozicionieriais? Štai: ,,...Prankeris: Svarbu, kad ir jūsų prezidentas suprastų. Nes, na, tiesą sakant, jis nuvilia... Ž.Pavilionis: Tiesiog taip pasakysiu, tu nekreipk dėmesio. Mes - Vyriausybė, mano premjerė Ingrida galvoja kaip aš, užsienio reikalų ministras galvoja kaip aš, mes - didžiausia partija. Mūsų respublika yra parlamentinė, o prezidentas tik simbolinis. Ir viskas. Jis tam neprieštaraus. Kalbės kažką ne tą, bet tu nekreipk dėmesio." Iš to matome kaip valdo konservyno mafija ir ko iš jų norėti :D)

kkk

kkk portretas
okaip su pandemija , ji neliga kuri išmarino jau daug žmonių,tai gal čia tyčia taip daroma,,mažai išmirė???????Kodėl tyli medicina sanstotys ar jųvisai nebėra????

Kas rašė, nežinau, o aš, kvailys, skaitau.

Kas rašė, nežinau, o aš, kvailys, skaitau. portretas
...

išsigydęs pranas pričkus

išsigydęs pranas pričkus portretas
kur buvai verksneli,kai šimtus žmonių siuntei į krematoriumą,vietoj to ,kad paskelbti karantiną.Tai ne .Nenorėjai prarasti rinkėjų prieš rinkimus.O dabar draskaisi ir vaidini patriotą dėl kažkokio suknisto mitingo

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kokios salies interesus gina Vilniaus miesto savivaldybes klerkai? Ar ten lietuviu dar yra?

o taip!

o taip! portretas
Jūs tik pažiūrėkite kas pragydo apie demokratiją! Užtenka "Google", kad prisiminti ką šis apgailėtinas niekšas yra suokęs apie tą pačią demokratiją. Dabar bando truputį persidažyti ir prisipaišyti prie Didžiojo Šeimų maršo. Atseit gerietis. :)

ko

ko portretas
noret juk tai libsikasius garliavuselio hebros patyketinis.......

Pagarba tiesai ir drąsai

Pagarba tiesai ir drąsai portretas
Klaipėdiečiai gausiaii dalyvavo Marše. Pagarbiai ir tokerantiškai elgėsi uostamiesčio Policija. Niekada per visus Nepriklausomybės metus neteko matyti tiek ižuoštų tatinėmis, nacionalinėmis vėliavomis automobilių... Žmonės buvo kultūringi, geranoriški, pasipuošę. Vadinti mus kakokiais kereliniais, vatnikais, buduliais?? Gėda. Po Maršo ir po tokių trukdymų laisvai, pagal įstatymą siekti gauti leidimus taikiems mitimgams darosi nebeįmanoma. Taigi, atsakykite į KLAUSIMĄ: kuo mūsų europinė valdžia skiriasi nuo baltarusiškos ar rusiškos?

Anonimas

Anonimas portretas
uuo sestadieni ru dienos,tai prisirinks parke kaip kasmet ir rusiskas dainas dainuos matrioskos pritarent balalaikom

To anonimui

To anonimui portretas
O todėl , kad Šimašius yra gėjus

Anonimas

Anonimas portretas
iseina kad merija uz ПИДАРАСУС !

Romas

Romas portretas
Lietuvoje turi užtekti vietos VISIEMS, o pyktis tik naikina žmoniškumą-(o kam jis naudingas???...), na o nepripažinti faktų kas gyvuoja 1000-mečiais, tai "soriukas"-lipkite iš medžių...

..,

.., portretas
sisteminis valdžioje - tai akibrokštas demokratijai

Taigi

Taigi portretas
Tokie "nesupratėliai" ir išrenka iškrypėlius už tai ir kenčia visa tauta

Ramutė

Ramutė portretas
tik lauk šitą valdžią priedurnių, bet yra tokių kur net nesitiki sėdi po šluotą ir tyli nei man nei tau ,o kaip rinkimai vėl bus tragedija su iškrypėliais nu gal jau ne duok Dieve taip neatsitiks

To OHO OHO

To OHO OHO portretas
Konservatorių melas apie Skvernelį galiu pasakyti tik teigiamai

to oho

to oho portretas
o juk pernyksciai nepasitenkinimu organizatoriai dabar prie lovio,tokie kaip tu juos isrinkot,ir tipo laisvesni ir sotesni dabar esat

Anonimas

Anonimas portretas
juk tuscias reikalas su tais jusu susiburimais,pripamps makaluzu,dainusku padainuos ir isiskirstys po tusciu pliurpalu

Pokitis

Pokitis portretas
Reikia įtraukti ir papildomų reikalavimų.Kodėl Premjerė nesirūpima pagrindinėmis vidaus problemomis?Kieno, jei ne jos rūpesti brangetančios dujos ir elektra? Kodėl viskas monopolizuota? Kodėl baltarusišką elektrą perkame iš Latvijos ir dar per visą krūvą tarpininkų visiems jiems permokėdami? Dujų tiekimas -absurdų absurdas. Kodėl visa tai vyksta?. Todėl ,kad mes tylime.

Oho

Oho  portretas
0 prie Skvernelio tai tikrai buvo demokratija: keliukai, 20 dingusių vagonų su apsaugos priemonėm, jaunų gydytojų “ pasiuntimas” emigruoti, mokytojų streikai, ir T.T., Geriau nieko nesakytų.

pensininkė

pensininkė portretas
Lietuvos valdžia savivaliauja ir žmonės ir jų norai nerūpi , lauk tokią valdžią

Tam Na ,

Tam Na ,  portretas
ko jūs nesuprantate yra jūsų reikalas :) ir ne jūsų reikalas , ko siekė ir dabar siekia DŠM , nes vistiek nesuprantate , taip kaip nesuprantate KAS YRA DEMOKRATIJA ir ne savivaldybės laisviems " reguliuoti " demokratiją Lietuvoje . Tik jūs nesuprasite :)))

Na

Na portretas
Nelabai suprantu koks tikslas mitingo? Maršas marširavo , isreiske pozicija , kam kartotis . Dalyviai , remejai , palaikytojai labai dviprasmiskos asmenybes ,su ryskiais lozungais . Pritariu kad neduotas leidimas .

Teisybe

Teisybe portretas
Teisybe sako,malonu girdeti o musu rezimas kaip ir pas Lukasenka

Anonimas

Anonimas portretas
Kam dar neaišku kas ta laisvės partija ??? Iškrypėlių dabgstytoja , Lietuvos niokotoja . Jų tikslas blogis ,davaryti Lietuvą iki bedugnės.

O

O portretas
tai kaip cia gaunasi? Kur strukturos kurios privaletu dometis ir uzkardyti akivaizdų valstybes griovimą (LR konstitucija) ?

Verksneliui

Verksneliui portretas
Didžiausias nusikaltimas buvo šimtai paaukotų gyvybių dėl praloštų rinkimų

O CIA REIKIA, KAD DUOTU.

O CIA REIKIA, KAD DUOTU.  portretas
VAKARUOSE EINA I GATVES REKIA, SKANDUOJA MINIOMIS. REIKIA IR JEGA PARODO. MOKYKITES IS KITU ŠALIU, KO NORIT ATSISEST PATOGIAI, KAD IR TOLIAU LIPTU VALDZIA ANT GALVOS. LIAUDIS MIEGOS NIEKO GERO NELAUKIT.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne laisvės partija o melagių ir aferistų partija su narkotikais priešaky Seka Rusijos pavyzdžiu,kagebistų atliekos ko galima iš jų tikėtis. Seimo pirmininkė kagebisto dukra,Armonaitė į kurią pusę pastumsi į tą nueis,Šimonytė iš vis nesigaudo kas kur ... Lunatikių valdymas ,ko reikia norėti? Bus labai blogai po jų valdymo.

sulaukėm

sulaukėm  portretas
lytinių iškrypėlių primestos diktatūros sostinėje ............. vaivorykštinis suoliukas pakeitusiam orentaciją merui svarbesnis už ''Šeimų maršo'' mitingą

švelniai pasakyta

švelniai pasakyta portretas
Kas ta "laisvės partija" kažkas turi išsiaiškinti.

man jau senai

man jau senai portretas
nekelia abejoniu shimashiaus orientacija

Ne pd'Rąstas \\\\\..../////

Ne pd'Rąstas  \\\\\....///// portretas
Apie kokią demokratiją galima kalbėti,kai jau normali šeima tampa MAŽUMA.---Ped'Rąstai jau dauguma.

Padla Simasiu -sodint y kalejima

Padla Simasiu -sodint y kalejima  portretas
uz tautos kirsinima, ir savo visiska moraline degradacija

Aha

Aha portretas
Pas mus leidziami tik sodomijos festivaliai kur issidarke laksto keli ligoniai marginalai ir burelis kvailiuku isplautom smegenelem...

Panašu

Panašu  portretas
prie Laisvės partijūkštės valdymo demokratija Lietuvoje išnyks ?

Skvernelis teisus :)

Skvernelis teisus :)  portretas
Tai yra akibrokštas, akibrokštas demokratijai. Labai gaila, kad Laisvės partija ir jos meras, kurie šiuo metu turi daugumą savivaldybėje ir valdo savivaldybę, demokratiją supranta labai selektyviai. Tada kai jiems yra naudingi ir priimtini politiniai renginiai – tai be jokių apribojimų leidimas išduodamas. O kada yra kita pusė – iš karto ieškoma būdų, kaip neišduoti“, – LRT RADIJUI sakė ekspremjeras

Galerijos

Daugiau straipsnių