Pereiti į pagrindinį turinį

V. Tomaševskis: Seime galime dirbti su visomis partijomis, išskyrus konservatorius

2020-10-11 21:06

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos- Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) pirmininkas Valdemaras Tomaševskis mano, kad žvelgiant į pirminius Seimo rinkimų rezultatus labiausiai tikėtina centro kairės valdančioji koalicija. Politikas taip pat akcentuoja, kad partija galėtų bendrauti su visomis politinėmis jėgomis, išskyrus Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratus (TS-LKD).

Valdemaras Tomaševskis
Valdemaras Tomaševskis / M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.

„Aš visada pabrėždavau, kad būti koalicijoje ar net turėti Seimo narių mandatus nėra tikslas kaip tikslas savyje. Tai yra tik priemonė, kad padėtume žmonėms, kad realizuotume programą. Mūsų programa yra viena geriausių“, – LRT televizijai teigė V. Tomaševskis.

LLRA-KŠS pirmininkas pabrėžia, kad partija savo programą įgyvendina jau šią kadenciją, primindamas jų siūlymą išmokėti vadinamąją tryliktąją pensiją.

„Dabar mums svarbu, kas palaikys tolesnius balsavimus, jeigu palaikys, mes su mielu noru dalyvausime formuojant daugumą“, – akcentavo jis.

V. Tomaševskio teigimu, žvelgiant į pirminius rezultatus, jo nuomone, tikėtina centro kairės valdančioji koalicija. Politikas taip pat teigia, kad bendradarbiauti jo vadovaujama partija galėtų su visomis partijomis, išskyrus konservatorius.

„Mes galime dirbti praktiškai su visomis partijomis ir savivaldos lygiu mes tai parodėme. Mes turime šešiose savivaldybėse savo atstovus ir visose esame koalicijoje. Kitos partijos taip pat nori su mumis dirbti, kadangi esame solidi politinė jėga, laikomės susitarimų“, – sakė V. Tomaševskis.

„O dėl konservatorių aš pasakiau tiksliai, kad mes nematome galimybės bendradarbiauti aukščiausiu lygiu, kadangi savivaldoje mes bendradarbiaujame ten, kur mes pažįstame žmones, kur mažiau yra gal veidmainystės. Deja, kol partijai vadovauja dabartinis pirmininkas (Gabrielius Landsbergis – ELTA), tai mes nematome galimybių dirbti kartu“, – pridūrė jis.

Aktyvumo žemėlapis

Rezultatų žemėlapis

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų