Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos kūrėjams - prestižinis tarptautinis apdovanojimas

2013-03-15 12:22
Klaipėdos kūrėjams - prestižinis tarptautinis apdovanojimas
Klaipėdos kūrėjams - prestižinis tarptautinis apdovanojimas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos miesto jubiliejaus šventė neliko nepastebėta ir tarptautinėje erdvėje. Klaipėdos 760-ečio jubiliejaus vizualinis stilius „Būk sveikas, gerųjų vėjų mieste“ pelnė sidabro apdovanojimą prestižiniame viso pasaulio menininkų ir dizainerių konkurse „A‘Desing Award&Competition“.

Iš 4500 konkurse dalyvavusių autorių, klaipėdiečių kūrėjų „Klemencov group“ pristatytas miesto šventės vizualinis stilius gavo antrąjį apdovanojimą grafinio dizaino ir reklamos kategorijoje.

Kaip teigė grupės vadovas Anatolijus Klemencovas, šis laimėjimas labiausiai džiugina todėl, kad darbai, kurie buvo nominuoti reprezentuoja patį miestą.

„Daug kas sako, kad Klaipėda yra tiesiog periferija, kurioje mažai veiksmo, tačiau tik mes patys galime įrodyti, kad mūsų miestas yra įdomus, kurdami jame kažką gražaus“, - kalbėjo ilgametis Klaipėdos miesto šventinių dekoracijų kūrėjas A. Klemencovas.

Į finalinį kokurso etapą iš viso buvo atrinkta 1750 darbų iš viso pasaulio. Vizualinis stilius „Būk sveikas, gerųjų vėjų mieste“ savo kategorijoje išviso surinko 75 taškus iš 80 galimų.

Balandžio mėnesį šventinio miesto stiliaus kūrėjų komanda vyks į Milaną, kur jiems bus įteiktas specialus apdovanojimas. O klaipėdiečių darbai vėliau bus eksponuojami Milano išskirtinio dizaino muziejuje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų