Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniečiams siūloma ekskursijoje pažiūrėti į garsių žmonių langus

2011-03-30 20:15
Vilniečiams siūloma ekskursijoje pažiūrėti į garsių žmonių langus
Vilniečiams siūloma ekskursijoje pažiūrėti į garsių žmonių langus / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniuje gyvenantys žinomi žmonės turėtų nenustebti retkarčiais prie savo namų pamatę būrelius žmonių su gidais - jų namai įtraukti į ekskursijų  sąrašą.

Bronislovas Lubys, Šarūnas Marčiulionis, Natalija Zvonkė, Henrikas Daktaras, Benas Gudelis, Artūras Zuokas, žinoma, Turniškės, su visais ten įsikūrusiais politikais - tokį sąrašą garsenybių, kurių namus galėsite pamatyti siūlo ekskursijas organizuojanti bendrovė "Vaiduokliai".

Tiesa, žiūrėti teks iš tolo - į vidų susidomėjusių žvaigždžių gyvenimu niekas nesiruošia įsileisti. "Nors galbūt ateityje pavyks ir dėl to susitarti, jei žmonės nuspręs, kad neturi ko slėpti nuo visuomenės", - vylėsi bendrovės direktorė Marta Zotikova, patikindama, kad tokios ekskursijos - tikrai ne artėjančios balandžio 1-osios pokštas.

"Rengdavome įvairias temines ekskursijas, pagalvojome, kad trūksta kažko šiuolaikiško. Iš televizijos laidų populiarumo galime spręsti, kas žmonėms dabar įdomu", - apie idėjos gimimą pasakojo ji. Informaciją apie garsių žmonių gyvenamąsias vietas bendrovės vadovė pasakojo surinkusi tiesiog per draugus ir pažįstamus - kai kurie gyvena kaimynystėje arba atsitiktinai ką nors sužinojo.

M.Zotikovos nuomone, tie, kurių namai bus aprodomi, tikrai neturėtų pykti, o atvirkščiai, ieškoti privalumų. "Politikui, pavyzdžiui, kaip tik būtų naudinga, jei jis išėjęs pamojuotų žmonėms ar su jais pasisveikintų", - svarstė ji, tačiau  neslėpė, kad konsultavosi su teisininkais, ar tokia veikla galima ir sulaukė teigiamo atsakymo.

Tačiau patekusių į ekskursijos sąrašą ši žinia nenudžiugino. "Neturi žmonės visai ką veikti, matyt. Bet ką dabar jiems padarysiu, juk neuždrausiu. Keistas kažkoks verslas", - stebėjosi Š.Marčiulionis.

Panašios nuomonės laikėsi ir Izolda Gudelis: "Iš tolo žiūrėti į bet ką gali, kad ir į Gedimino bokštą. Nežinau, kaip jie ten miškais vaikščios ir į namą rodys, bet vidun jų tikrai niekas neįsileis", - užtikrino ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų