Pereiti į pagrindinį turinį

„Windows Live“ įgis socialinio tinklo savybių

„Windows Live“ įgis socialinio tinklo savybių
„Windows Live“ įgis socialinio tinklo savybių / Diena Media iliustr.

Programinės įrangos gamintoja „Microsoft“, siekdama geriau konkuruoti interneto erdvėje, savo paslaugą „Windows Live“ (home.live.com) ketina papildyti naujomis paslaugomis, panašiomis į šiuo metu teikiamas socialinių tinklų portalų.

„Microsoft“ šiuo savo žingsniu siekia tapti pagrindiniu portalu savo vartotojams, iš kurio jie galėtų pasiekti įvairias paslaugas.

Kitoje „Windows Live“ versijoje vartotojai galės į pradinį paslaugos tinklalapį įterpti trečiųjų šalių paslaugas.

Pavyzdžiui, internetinių nuotraukų albumų, e. pašto, skubiųjų žinučių ar kitas internetines paslaugas. Prie portalo prisijungę vartotojai galės matyti, ką veikia jų bičiuliai „Windows Live“ portale ar kitose paslaugose, tokiose kaip „Yahoo Flickr“ ar karjeros portale „LinkedIn“.

Pastaruoju metu populiarūs socialiniai portalai, tokie kaip „Facebook“ ir „MySpace“ pradėjo įsileisti programuotojus iš šalies, kad šie kurtų ar pritaikytų savo paslaugas socialinių portalų platformoms.

Atnaujintas „Windows Live“ portalo paslaugas „Microsoft“ planuoja paleisti pirmiausia Jungtinėse Valstijose netrukus, o kitų metų pradžioje jos taps prieinamos 54 šalių internautams. Naujoje paslaugos versijoje bus atnaujinta ir e. pašto paslauga, kalendorius, taip pat nauja nuotraukų albumo programa. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų