Pereiti į pagrindinį turinį

A.Račas: A.Valinskas – niekas, tuščia vieta

2010-05-04 01:03
A.Račas: A.Valinskas – niekas, tuščia vieta
A.Račas: A.Valinskas – niekas, tuščia vieta / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Pirmadienio vakarą tiesioginio TV3 laidos „Be grimo“ metu žodžių karas įsiplieskė tarp politikos apžvalgininko Artūro Račo ir liežuvio aštrumu garsėjančio parlamentaro Arūno Valinsko.

A.Račo nuomone, Prazidentę Dalią Grybauskaitę išvadinęs „Boba“ A.Valinskas pasielgė kaip chamas. Maža to, tai jis buvo iš anksto apgalvojęs ir suplanavęs.

„Ponas Valinskas pasiekė to, ko norėjo. Darome klaidą, siedami žodžius Valinskas ir politika į bendrą lydgmenį. Tie žodžiai nesisieja. Ponas Valinskas taip ir netapo politiku. Mano supratimu, Valinskas savo šou buvo planingai surežisavęs, nes tą dieną, kai žurnalistai klausė jo nuomonės apie prezidentės pasisakymą, kad jis netinka kultūros ministro pareigoms, visiems žurnalistams Valinskas atsakinėjo tiksliai ta pačia fraze. Dėl to, kad jis kartojo visiems tą patį žodis žodin, galima daryti prielaidą, kad viskas buvo suplanuota kaip šoumeno, kaip klouno, kuo jis visada ir buvo. Pono Valinsko profesija buvo klounas ir jis politikoje daro tą patį, ką prieš tai. Tas poros savaičių dėmesys ir yra klouno pasiekimas – jam ploja, į jį žiūri ir jis džiaugiasi. Jums reikia dėmesio, nes visi jus buvo užmiršę po to, kai nustojote būti Seimo pirmininku. Dabar jūs tą dėmesį vėl gaunate, ko ir norėjote“, - ilgą monologą skėlė A.Račas.

Be to, jis pridėjo, kad A.Valinskas, Seimo narys nuo 2008 m. lapkričio,  yra parengęs vieną teisės aktą, yra dalyvavęs mažiau nei 50 proc. balsavimų. „Jei kalbame apie politiką, tai vertinkime, kas yra ponas Valinskas politikoje. O čia jis niekas – tuščia vieta“, - kategoriškai pareiškė A.Račas.

„Kokie apžvalgininkai, tokie ir politikai“, - atkirtį davė A.Valinskas. Jis kalbėjo trumpai, bet kandžiai.

„Supratau jūsų tarp eilučių pasakytą mintį, kad Valinskas yra politinis lavonas, tačiau jums šiandien kažkaip niekas nesutrukdė ateiti į pakasynų žvakių šviesą pasišildyti“, - A.Račui atitarė A.Valinskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų