Pereiti į pagrindinį turinį

Politikas griebėsi ginklo

Politikas griebėsi ginklo
Politikas griebėsi ginklo / "Scanpix" nuotr. Rene Rio: Jis ją mušė mažiausiai 10 minučių. Kai ji susmuko, jis grįžo į butą. Tada išgirdau šūvį.

Prancūzijos parlamento narys, patyręs nesėkmę politinėje karjeroje, gyvenimą baigė tragiškai. Vyras nušovė meilužę, o vėliau nukreipė ginklą į save.

Šovė meilužei į galvą

Kruvinas incidentas įvyko pirmadienio vakarą Rytų Prancūzijos Tjonvilio mieste, nužudytos 46-erių moters bute. Poros konflikto liudininku tapo jos kaimynas Rene Rio.
"Girdėjau šauksmus, vėliau pamačiau, kad moteris išėjo į balkoną, – pasakojo liudininkas. – Jis ją mušė mažiausiai 10 minučių. Kai ji susmuko, jis grįžo į butą. Tada išgirdau šūvį."

Išsiskyrusi ir du vaikus auginusi moteris mirė nuo šūvio į galvą iš mažo atstumo. Pareigūnai negalėjo tiksliai paaiškinti, kas ją siejo su 65 metų Jeanu Marie Demange'u, tačiau prancūzų žiniasklaida teigė, kad jie buvo meilužiai.
Pasak policijos, šauta iš automatinio ginklo. Nužudęs moterį, J.M.Demange'as nukreipė ginklą sau į smilkinį ir paspaudė gaiduką.

Sugniuždė asmeninės nesėkmės

65-erių medicinos specialisto J.M.Demange'o poelgio motyvai tiksliai nežinomi. Politiko draugai pasakojo, kad jis labai skaudžiai išgyveno pralaimėjimą vietos rinkimuose šių metų kovą. Po šios nesėkmės jis neteko Tjonvilio mero posto, kurį užėmė pastaruosius 13 metų. Be to, pastaruoju metu politikas buvo pradėjęs skyrybų procesą.
"Kai sutikdavau jį Paryžiuje, jis atrodė labai išvargęs", – pasakojo prancūzų parlamentaras François Grosdidier.

Mirtys pribloškė kolegas

J.M.Demange'as priklausė prezidento Nicolas Sarkozy dešiniajai partijai UMP. Žemesniuosiuose Prancūzijos parlamento rūmuose jis buvo Užsienio reikalų komiteto narys.

Nacionalinės Asamblėjos pirmininkas Bernard'as Accoyeras pareiškė esąs labai nuliūdintas dėl kolegos žingsnio. Nusižudžiusio vyro vietą parlamente užims jo partijos kolegė Anne Grommerch.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų