Pereiti į pagrindinį turinį

Belgijoje tiriant Briuselio ir Paryžiaus atakas suimti keli žmonės

2016-04-08 19:20
BNS inf.

Belgijoje keli asmenys buvo suimti penktadienį, tęsiant tyrimą dėl džihadistų judėjimo „Islamo valstybė“ (IS) atakų Briuselio uoste ir metropolitene, pranešė federalinė prokuratūra, o policija nurodė, kad vienas iš suimtųjų yra lapkritį įvykdytų išpuolių Paryžiuje įtariamasis.

„Federalinė prokuratūra patvirtino, kad dieną buvo keli areštai, susiję su atakomis oro uoste ir metropolitene“, – sakoma prokuratūros pranešime.

„Kol kas negalime pasakyti nieko daugiau. Vėliau pateiksime daugiau informacijos pranešime arba per spaudos konferenciją“, – pridūrė prokuratūra.

Tuo tarpu vienas policijos šaltinis sakė naujienų agentūrai AFP, kad tarp penktadienį suimtų asmenų yra išpuolių Paryžiuje įtariamasis Mohamedas Abrini (Mohamedas Abrinis). Belgijos televizija nurodė, kad jis buvo suimtas viename Briuselio priemiestyje.

Policijos šaltinis nepateikė daugiau detalių apie M.Abrini areštą, bet televizija VRT informavo, kad tai įvyko sostinės Anderlechto rajone, kur gyveno keli kiti įtariamieji dėl atakų Paryžiuje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų