Pereiti į pagrindinį turinį

Atakų škvalą Kauno rajono ekipa pavertė trimis įvarčiais

2024-08-17 00:25

„Pergalė 3:0 atrodo šiek tiek apgaulingai, po pirmojo kėlinio buvau šiek tiek piktas, nes varžovas turėjo labai gerų momentų“, - sakė Andrius Skerla. Jo treniruojama Kauno rajono "Hegelmann" komanda 27-ojo „TOPsport A lygos“ turo mače namie 3:0 nušlavė Gargždų "Bangą", nors labai realiai galėjo ir pralaimėti.

alyga.lt nuotr.

Kauniečių gretose pirmą kartą į startinę sudėtį įtraukto jaunojo puolėjo Esmilio Kaušinio bandymą sustabdė svečių vartininkas Mantas Bertašius, bet 11-ąją minutę perdavimo iš Artemo Ščedro sulaukęs Michailas Thuiqas kamuolį pasiuntė į vartų tinklą. Pavojingai atakavo ir Leo Ribeiro, kitoje aikštės pusėje Mato Ramanausko spirtas kamuolys skriejo į skersinį.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį L. Ribeiro pasiuntė perdavimą į baudos aikštelę, puikiai įkirtęs Stevas Kingue drebino vartų konstrukciją, Patriko Popescu smūgį sustabdė M. Bertašius.

Kėlinio pabaigoje gaisrai kilo prie abiejų vartų – Cesinha smūgiavo tiesiai į varininką, A. Ščedras šovė visai šalia vartų, o M. Thuiqas turėjo net porą gerų progų pelnyti dublį.

Cesinha iškart po pertraukos rezultatą galėjo išlyginti, tačiau kamuolys riedėjo šalia stačiakampio. Visgi, dar vieną įvartį pelnė M. Thuiqas, kai P. Popescu smūgis skriejo į vartų konstrukciją, o laiku ir vietoje atsidūręs puolėjas buvo taiklus. Dar vieną šansą turėjo P. Popescu, bet šįkart gerai žaidė M. Bertašius

Prabėgus valandai, Ignas Venckus kamuolį sukirto su vartų konstrukcija, o kėlinio pabaigoje savuosius šansus turėjo Valdas Paulauskas bei Antonio Lara, tačiau kamuolys vartų tinkle taip ir nesuspurdėjo. Tašką rungtynėse padėjo Matas Vareika, kuris pasižymėjo po puikaus perdavimo iš Njoya Abdelo Kadero.

Po sužaistų 27-ojo turo rungtynių Andriaus Skerlos vadovaujama ekipa su 54 taškais pakilo į pirmąją poziciją, savo ruožtu, gargždiškiai yra surinkę 34 taškus bei žengia ketvirti.

„Rungtynės galėjo baigtis ir 8:4, nes progų turėjo abi komandos. Gerai, kad atakoje buvome kūrybingi, be to, lydėjo ir sėkmė“, - aiškino A. Skerla.

„Efektyvesnė komanda laimėjo rungtynes, nors mes daugiau kontroliavome kamuolį ir atakavome gal net dažniau už kauniečius. Bet progų nerealizavome, o jie įmušė du įvarčius. Tada jau buvo sunku“, - sakė „Bangos“ treneris Davidas Afoso.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų