Pereiti į pagrindinį turinį

Kauniečiai mina ant kulnų pagrindiniams konkurentams

2024-08-04 01:25

„Turime džiaugtis ir mėgautis savo pozicija turnyro lentelėje“, - nesisuklino „Hegelmann“ treneris A. Skerla. Kauno rajono futbolininkai „TOPsport A lygoje“ pasiekė penktą pergalę iš eilės ir lipa ant kulnų lyderiui Vilniaus "Žalgiriui".

fchegelmann.com nuotr.

25-ajame pirmenybių ture svečiuose žaidę kauniečiai 1:0 palaužė Alytaus  „Dainavos“ futbolininkus.

Per pirmas 45 minutes grėsmingiau atakavo šeimininkai. Arijus Bražinskas gelbėjo komandą nuo Davoro Rakičiaus prasiveržimo bei pavojingo Artiomo Baftalovskio smūgio.

Antrame kėlinyje apie save vėl priminė puikiai pastarosiomis savaitėmis žaidžiantis Artemas Ščedras. 49-ąją minutę legionierius iš Ukrainos pasižymėjo nepriekaištingu tolimu smūgiu.

Kauno rajono komanda su 48 taškais visiškai priartėjo prie Vilniaus „Žalgirio“ ir žengia antri. Dainaviečiai turi 28 taškus bei rikiuojasi septinti.

„Išvykoje visada lauki sunkaus egzamino. Pirmame kėlinyje „Dainava“ buvo geresnė. Ar mes išėjome nesusitelkę, ar jie geriau nusiteikę, bet iki pertraukos jie diktavo sąlygas. Jei ne mūsų vartininkas, nežinau, ar būtume likę kovoje. Po pertraukos pradėjome labai gerai. Po emocingo pokalbio rūbinėje įmušėme fantastinį įvartį, reikėjo ir pakentėti gynyboje, bet savo pasiekėme“, - sakė „Hegelmann“ vairininkas Andrius Skerla.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų