Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos devyniolikmečių futbolo rinktinė nugalėjo "Stumbro" ekipą

2015-10-12 13:04
Shutterstock nuotr.

Lietuvos vaikinų iki 19 metų (U-19) rinktinė sėkmingai pradėjo pasirengimą šios amžiaus grupės Europos čempionato atrankos turnyrui Portugalijoje. Trenerių Dariaus Butkaus ir Svajūno Česnulio suburta komanda, kurios branduolį sudaro šalies elitinės jaunių lygos žaidėjai, kontrolinėse rungtynėse Birštone 2:0 (2:0) įveikė Kauno "Stumbro" vienuolikę.

Pasak pranešimo, įvarčiai buvo pelnyti pirmajame kėlinyje. 22-ą minutę rinktinė įsiveržė į priekį po Marko Kardoko įvarčio, o 35-ą minutę persvarą padvigubino Aurimas Jurgelevičius.

Antrajame mačo kėlinyje rinktinės gretose pasirodė keturi nauji žaidėjai, o daug jėgų išnaudojusi ekipa išsaugojo pergalingą rezultatą.

"Netikėjom dar prieš rungtynes, kad galim laimėti, bet išėjome į aikštę labai užsivedę ir mūsų noras laimėti buvo didesnis. Jeigu dirbsi sunkiai, kovosi iki pat galo ir tikėsime pergale, viskas yra įmanoma", - cituojamas rinktinės puolėjas Paulius Obolevičius.

"Žaidėme drausmingai, stengėmės vykdyti trenerio nurodymus ir išplėšėme pergalę. Nustebino, kad komanda gana sėkmingai laikė kamuolį, išėjo į aikštę užsivedusi, o patobulėti dar reiktų tikslesniais perdavimais ir komandiniu susižaidimu", - tvirtino krašto gynėjas Villi Grigaitis. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų