Pereiti į pagrindinį turinį

A lygos čempionų pergalių badas tęsiasi

2024-08-25 19:05

Ilgiausiai savo tarptautinį sezoną tęsiantis "Panevėžio" klubas Lietuvos čempionate toliau nepabėga iš dugno. „TOPsport A lygoje“ čempionas nelaimėjo jau šešto mačo iš eilės. 28-ojo turo susitikimas išvykoje su Alytaus DFK „Dainava“ baigėsi lygiosiomis 1:1.

Teodoro Biliūno/BNS nuotr.

"Mums svarbios kiekvienos rungtynės ir kiekvienas taškas. Nesvarbu kaip jos prasideda ar klostosi, bet man svarbu, kad mano auklėtiniai parodoytųgerą žaidimo lygį", - teigė "Dainavos" treneris Sergejus Kuznecovas.

Trenerio žodžiai išsipildė, nors svečiams pavyko greitai išsiveržti į priekį. Baudos aikštelėje Maksymas Maksymenka prasižengė prieš Sivertą Gussiasą – baudinį 8-ąją minutę realizavo Amine‘as Benchaibas.

„Dainava“ netrukus atsakė pavojingu Artiomo Baftalovskio smūgiu, kurį atrėmė Vytautas Černiauskas, bei pakeltu kampiniu, kai Davoras Rakičius galva sukirto kamuolį į skersinį. Linas Klimavičius taip pat standartinės padėties metu smūgiavo tiesiai į Airidą Mickevičių.

Panevėžiečiai dar atsakė A. Benchaibo bei Ernesto Veliulio bandymais, tačiau atsilaikyti nepavyko. 44-ąją minutę po Gusto Zabitos smūgio kamuolys nuo Jovano Čadženovičiaus rikošetu įskriejo į vartus.

Po pertraukos komandos daug grėsmingų epizodų nesukūrė. Kontratakos metu D. Rakičius smūgiavo tiesiai į Vytautą Černiauską, o pačioje akistatos pabaigoje gražiai savo komandą po Cheikhou Diengo bandymo išgelbėjo A. Mickevičius.

"Sunkios rungtynės abiems komandoms. Buvo karštas oras, daug kovos tiek ore, tiek ant žemės. Parodėme charakterį, kuris padėjo iškovoti tašką. Vartininkas Airidas Mickevičius padėjo mums atremti visus varžovų išpuolius", - teigė "Dainavos" treneris Sergejus Kuznecovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų