Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" futbolininkai mačą su Minsko ekipa baigė lygiosiomis

2015-11-19 15:21 diena.lt inf.
A.Kisieliaus (zalgiris-vilnius) nuotr.

Trečiąjį Lietuvos futbolo "SMScredit.lt A lygos" čempiono titulą iš eilės jau užsitikrinęs Vilniaus "Žalgirio" klubas ketvirtadienį kontrolines rungtynes namuose su šeštąją vietą keturiolikos ekipų Baltarusijos pirmenybėse užimančia KF "Minsk" vienuolike baigė lygiosiomis 2:2 (1:0).

Įvarčius aikštės šeimininkams pelnė po sunkios traumos atsigavęs Edvinas Baniulis (30 min.) ir Mantas Kuklys (90+1 min.).

Svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Jevgenijus Ševčenka (78 min.) ir Artiomas Vasiljevas (90 min. iš 11 m baudinio).

"Žaidimas prieš kitos šalies komandas yra gera patirtis. Prieš vietines komandas ir taip žaidžiame po kelis kartus sezono metu. Į būsimų varžovų sudėtį nesidairome, mus yra svarbiausi mūsų žaidėjai ir jų žaidimo ryšys. Norime gerai pasiruošti likusioms dvejoms A lygos rungtynėms", - mačo išvakarėse sakė vyriausiasis "Žalgirio" treneris Valdas Dambrauskas.

Tai buvo jau septynioliktosios sostinės komandos kontrolinės rungtynės šiais metais. Brazilijoje, Kipre, Lenkijoje ir Baltarusijoje svečiavęsi bei kelias komandas pasikvietę pas save vilniečiai per šių mačų maratoną iškovojo 6 pergales, patyrė 5 pralaimėjimus bei 6 kartus sužaidė lygiosiomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų