Pereiti į pagrindinį turinį

Lankininkai toliau gerina Lietuvos rekordus

2009-03-03 16:00
Lankininkai toliau gerina Lietuvos rekordus
Lankininkai toliau gerina Lietuvos rekordus / AFP nuotr.

Lietuvos šaudymo iš lanko meistrai atvirajame Latvijos uždarų patalpų čempionate laimėjo 5 medalius ir pagerino du Lietuvos rekordus. 

Kekavos mieste vykusiose varžybose dalyvavo Kostas ir Modestas Šliauteriai iš Šiaulių, kauniečiai Vladas Šigauskas ir Jelena Babinina, Asta ir Deivis Kijauskai bei Edmundas Butkus, atstovaujantis Vilniaus lankininkams.

Lietuviai olimpinių lankų grupėje K.Šliauteris užėmė pirmą vietą ir pagerino Lietuvos rekordą, šaudant dukart po 25 m. Jo sūnus Modestas iškovojo bronzos medalį, antrą vietą užleidęs Latvijos šaulių prezidentui Edziui Lapsniniui.

Šaudant skriemuliniais lankais, nugalėtoju tapo V.Šigauskas, o E.Butkus buvo trečias, į antrą vietą praleidęs Latvijos lankininką Viktorą Avsiuką.

Moterų grupėje, šaudant skriemuliniais lankais pergalę šventė Lietuvos lankininkė J.Babinina. Surinkusi 575 taškus, ji pagerino Lietuvos rekordą šaudant dukart po 25 m.

Lietuvos lankininkų federacija (LLF) informavo, kad J.Babininai ir V.Šigauskui šios varžybos buvo gera treniruotė prieš pasaulio čempionatą Lenkijoje, į kurį Lietuvos lankininkai išvyko iškart po varžybų Latvijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų