Pereiti į pagrindinį turinį

Sezonas palydėtas pergalėmis

2009-07-01 23:59

Sportinių šokių klubo "Žingsnis" šokėjai sezoną baigė pergalėmis tarptautiniuose turnyruose Rusijoje ir Lenkijoje.

Kaimyniniame Kaliningrade ir Lenkijos Elblongo mieste vykusiuose turnyruose buvo apstu prizininkų iš Klaipėdos.

Kaliningrade Paulius Jonikas ir Indrė Kontrimaitė jaunių II grupėje geriausiai šoko Lotynų Amerikos šokius, o klasikinių šokių varžybose užėmė antrąją vietą. Elblonge ši pora varžėsi tarp suaugusiųjų ir buvo šešta.

Ne mažiau sėkmingai pasirodė Eimantas Švėgžda ir Diana Tamašauskaitė. Ši pora Kaliningrade užėmė pirmąją vietą klasikinių šokių grupėje, o šokdami Lotynų Amerikos šokius buvo antri.

Tokias pat vietas jaunių I grupėje užėmė Simonas Holcmann ir Erika Abramova. Dar sėkmingiau jie kovojo Lenkijoje, kur tapo absoliučiais nugalėtojais.

Klubo draugų pavyzdžiu sekė ir Vytautas Šeputis su Samanta Lukošaityte. Rusijoje klaipėdiečiai buvo pirmi, Elblonge – antri.

Jaunučių I grupėje nepralenkiami buvo Dovydas Viskontas ir Auksė Grėbliūnaitė, tik juos į priekį praleido Aretas Žarnauskas ir Julija Minčenkova.

Jaunučių II grupėje Kaliningrade geriausi buvo Martynas Linkevičius ir Martyna Damašiutė.

Taip pat prizininkais turnyruose tapo Ernestas Deringis ir Megė Černiūtė, Artūras Latvys ir Kamilė Puipaitė, Justinas Palekas ir Dominyka Čiuteikytė, Adomas Kielaitis ir Greta Prialgauskaitė.

Į finalinius šešetukus pateko bei arti prizininkų buvo Nerijus Žarnauskas ir Dovilė Baguckytė, Jurijus Proskurinas ir Agnė Alseikaitė, Ovidijus Kūra ir Kamilė Raklevičiūtė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų