Pereiti į pagrindinį turinį

T.Mozgovas: Latvijos rinktinė žaidžia labai grubiai

2011-08-18 15:50
T.Mozgovas: Latvijos rinktinė žaidžia labai grubiai
T.Mozgovas: Latvijos rinktinė žaidžia labai grubiai / Scanpix.ee nuotr.

Denverio "Nuggets" ir Rusijos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas Timofėjus Mozgovas "R-sport" korespondentui prisipažino, kad skausmą nugaroje dar jaučia, tačiau tikisi, kad jau  po poros dienų jis praeis.

T.Mozgovas nugaros traumą gavo draugiškame susitikime su Latvijos komanda penktadienį, todėl buvo priverstas praleistas ir atsakomąjį komandų susitikimą.

"Žinoma, kad skaudėjo, tačiau mane labiau išgasdino viskas, kas dėjosi aplink mane. Žmonės aplinkui pradėjo panikuoti. Tačiau skausmas po truputį baigiasi ir aš jau treniruojasi. Skausmas vis dar apie save primena, tačiau, manau, kad po poros dienų praeis,"- sakė T.Mozgovas

Kaip teigia pats krepšininkas, Latvijos rinktinė - labai grubus ir žiaurus priešininkas. "Latviai labai piktai ir grubiai žaidžia. Jie patys pradėjo šokinėti aplink mane. Aš grubiai sutikau savo priešininką. Taip atsitiko todėl, kad jis neaukštas ir liesas vaikinas, o aš didelis. Jis dar apsivertė ore. Taigi atrodė, kad aš jį kaip imtynėse parverčiau, bet iš tiesų ten nieko rimto nebuvo,"- teigė Rusijos rinktinės žaidėjas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų