Pereiti į pagrindinį turinį

D. Adomaitis: žaidėjai buvo susikaustę

2016-09-22 06:09

Virginijus Šeškus nerimavo dėl pirmųjų sezono rungtynių. Jo nerimas gal ir buvo pasvertas, bet galiausiai vainikuotas pergale.

Dainius Adomaitis

LKL sezono atidarymo mače Prienų–Birštono „Vytautas“ per pratęsimą 79:76 palaužė Klaipėdos „Neptūną“ ir įsirašė pirmąją pergalę šį sezoną.

„Mes į Klaipėdą važiavome su tam tikra baime. Matėme kaip galingai „Neptūnas“ žaidė draugiškose rungtynėse, – pripažino prieniškių treneris V. Šeškus. – Mintyse tyliai galvojome, kaip garbingai sukovoti. Esu patenkintas kaip atrodėme gynyboje, pralaiedome pakankamai mažai taškų.“

Savo auklėtinių gynyba džiaugėsi ir „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis.

„Dėl gynyboje rodyto darbo vyrams pretenzijų neturiu. Per 40 minučių praleidome 66 taškus. Visgi tokiose rungtynėse padarėme per daug pražangų, kokių neturime daryti. Gynyboje pritrūkome kantrybės. Pristatymo šventė, ta pompastika padarė savo. Žaidėjai buvo susikaustę. Padarėme 19 klaidų, po kurių „Vytautas“ pelnė 20 taškų“, – kalbėjo D. Adomaitis.

„Neptūno“ gretose dėl penkių pražangų mačą anksčiau laiko baigė trys gynėjai – Martynas Mažeika, Mindaugas Girdžiūnas ir Larry Drew.

Maža to, traumas apsigydę Arvydas Šikšnius ir Jimmy Baronas žaidė ne visa jėga.

„Tiek A. Šikšnius, tiek J. Baronas žaidė su nuskausminamaisiais. Aš neturiu jiems priekaištų, ačiū už pastangas. Kalbant bendrai, aš noriu tokią komandą matyti ir toliau, esu patenkintas krepšininkų darbu. Manau, kad Lauryną Beliauską turėjau išleisti anksčiau, kad jis būtų pasiruošęs žaisti lemiamomis minutėmis“, – pasakojo D. Adomaitis.

Prieniškiai turėjo kur kas daugiau ginklų. Jų gretose aikštėje pasirodė 10 krepšininkų, visi jie pasižymėjo, o 4 pelnė dviženklį taškų skaičių.

„Po pergalės pamirštame visas klaidas ir už nieką nepykstame. Pas mu šįvakar 10 žmonių pelnė taškus. Tikrai nepamenu, kuomet Prienų komandoje tiek žaidėjų būtų pelnę taškus“, – šypsojosi V. Šeškus.

Savaitgalį „Vytautas“ savo aikštėje priims Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkus, o „Neptūnas“ ilsėsis iki kitos savaitės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų