Pereiti į pagrindinį turinį

D. Lavrinovičius: ar galime įveikti JAV? Tai aišku!

2014-09-09 18:00
Evaldo Virkečio nuotr.

Jono Kazlausko treniruojamai komandai antrajame kėlinyje neleidęs palūžti Darjušas Lavrinovičius tiki savo draugų bei Lietuvos rinktinės sėkme planetos pirmenybių pusfinalyje.

„Rungtynių pradžioje buvo momentas, kai mes pralaiminėjome 8 ar 10 taškų, bet sugebėjome persiorientuoti. Pakeitėme truputį taktiką gynyboje ir puolime. Pajutome žaidimą, atsistojome ant kojų ir tokį tempą laikėme iki rungtynių pabaigos.

Rungtynių pradžioje sekėsi sunkiai apsiginti. Ko bijojome, tą ir leidome jiems daryti. Bet paskui pradėjome agresyviau gintis, spausti jų lyderius po du žmones, leidome kitiems žaisti ir tai davė rezultatą.

Kai laimi paskutinėmis sekundėmis, emocijos būna iš karto. O mes ant suolelio jau kiekvieną metimą reagavome ir jautėme, kad pergalė artėja. Daug emocijų atidavėme ant suolo.

Ar galime įveikti amerikiečius? Tai aišku galime! Ką jie kitokie žmonės nei mes? Visus galima. Sėkmės, agresyvumo ir viskas bus gerai. Reikės tikėjimo iš jūsų visų“, – ryžtingai kalbėjo Lavrinovičius.

Vienas Lietuvos rinktinės lyderių Renaldas Seibutis džiaugiasi, jog pavyko užtildyti visus kritikus ir patikino, kad jis ir komandos draugai neketina sustoti Ispanijoje vykstančiame pasaulio čempionate.

„Pergalę lėmė mūsų visų nusiteikimas, kova iki paskutinės sekundės ir tikėjimas, kad galime laimėti prieš tokią gerą komandą kaip Turkija. Antroje pusėje tempo valdymas. Labai džiaugiuosi šita pergale.

Kaip jaučiuosi? Gerai, tik duokite žaisti. Ne, juokauju, jėgų visada norėtųsi, kad būtų daugiau. Ir aš asmeniškai, ir visi komandos žaidėjai atidavė visas jėgas dėl pergalės.

Dar niekas nesibaigė. Manau, kad dar džiaugtis truputį per anksti. Aišku, galime šiek tiek pasidžiaugti, nes nežinau, ar prieš čempionatą buvo daug tokių, kurie tikėjo, kad daug nukeliausime.

Nenorime sustoti, žinome, kad Lietuvoje visi tikisi, patys norime atiduoti visas širdis, kad pasiektume maksimumą, ką galime“, – kalbėjo 19 taškų į turkų krepšį įmetęs Seibutis.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų