Pereiti į pagrindinį turinį

J. Valančiūnas: šiek tiek liūdna, bet varžovai buvo geresni

Artūro Morozovo nuotr.

Lietuvos rinktinės jaunieji talentai Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas iš Europos čempionato grįš su sidabro medaliais.

Nors abu aukštaūgiai Jono Kazlausko taktinėse schemose Slovėnijoje nevaidino pačių reikšmingiausių vaidmenų, tiek vienas, tiek kitas teigė, kad pirmenybės bus skaudi, tačiau naudinga pamoka.

„Finalas tiesiog nesusiklostė. Dabar jau nieko nepakeisi. Šiek tiek liūdna, kad nepavyko darbo užbaigti šimtu procentų, tačiau pritrūko taiklių metimų, atkovotų kamuolių, geresnės gynybos. Man tai pirmas sidabro medalis, tad esu patenkintas. Buvo labai daug blogų akimirkų, buvo gerų. Svarbiausia, kad visi kovojome kaip komanda. Ne viską padarėme iki galo, tačiau rezultatų pasiekėme“, – kalbėjo J.Valančiūnas.

Jam antrino ir antrasis stipriausioje planetos lygoje rungtyniaujantis lietuvis D.Motiejūnas. „Pasiekimas – didelis, nors po tokio finalo aišku lieka nusivylimas. Varžovai finale buvo geresni, o mes nesužaidėme taip, kaip turėjome. Pavyko sulaikyti Tony Parkerį, tačiau sužaidė kiti jų žaidėjai. Tai ir buvo pagrindinė problema“, – teigė Hjustono „Rockets“ puolėjas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų