Pereiti į pagrindinį turinį

Rusijos rinktinės gynėjas: mūsų nurašyti dar nereikia

2011-08-11 00:01
Rusijos rinktinės gynėjas: mūsų nurašyti dar nereikia
Rusijos rinktinės gynėjas: mūsų nurašyti dar nereikia

Lietuvos krepšinio rinktinė trečiadienį Maskvoje "Chimki" arenoje susitinka su Rusijos nacionaline rinktine, kuri turnyruose Kipre pralaimėjo varžovams iš Graikijos ir Italijos. Rinktinės gynėjas Antonas Ponkrašovas tikina, kad rinktinės dar nuvertinti nereikia, praneša "Gazeta.ru".

"Nieko baisaus dar neįvyko. Mes tik ruošiamės Europos krepšinio čempionatui ir ne visi rinktinės nariai yra puikios sportinės formos. Kai kiurių gynybos derinių mes dar visai nemokame",- teigė A.Ponkrašovas.

"Svarbiausia, kad tas klaidas, kurias darėme Kipre ištaisytume. Taigi nereikia iškarto pulti į paniką ir "nurašyti" rinktinės po poros pralaimėjimų. Iki puikios formos mums dar toli, tačiau mes dirbame. Be to mes Kipre žaidėme pirmąsias rungtynes, priešingai nei italai ar graikai,"- pralaimėjimų priežastis vardino Rusijos rinktinės gynėjas.

"Kvaila būtų tikėtis, kad mes tik pradėję rungtyniauti imsime ir visus nugalėsime ir pirmausime visas keturiasdešimt minučių. Mes puikia žaidžiame tris ketvirčius, reiškia esame tinkame kelyje. Svarbiausia puikia pasirodyti Europos krepšinio čempionate,"- pabrėžė A.Ponkrašovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų