Pereiti į pagrindinį turinį

Papildymo laukiantys Jonavos krepšininkai "vilkams" neprilygo

2024-09-22 21:35

„Šiai dienai mes dar nesame stipresni“, - pareiškė Mantas Šernius. Šio specialisto treniruojami Jonavos „CBet“ krepšininkai pirmajame savo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezono mače 90:103 neprilygo favoritei Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komandai

I. Gelūno / BNS nuotr.

Jonaviečiai į sostinę atvyko be dviejų svarbių žaidėjų - negaluojančio ukrainiečio ir dokumentus besitvarkančio legionieriaus iš Turkijos.

Rungtynių pradžioje nepaleido oponentų pirmyn ir po Martyno Arlausko metimo pirmavo 18:17. Skirtumą padidino Titas Januševičius, tiesa, Marekas Blaževičius ėmėsi darbo ir leido „Wolves Twinsbet“ po pirmojo kėlinio pirmauti 25:21.

Kristupas Žemaitis ir Matas Jogėla augino šeimininkų persvarą iki dviženklės (34:24), kol solo šou nesiėmė Dominicas Brewtonas – 32:34. Permaininga kova tęsėsi, kadangi vilniečiai vėl tolo (49:34) ir po dviejų ketvirčių buvo priekyje 52:41.

Panašus scenarijus išliko ir po pertraukos, kadangi jonaviečiai vis atremdavo varžovų bandymus tolti rimčiau. Nepaisant to, gerokai saugiau jautėsi aikštės šeimininkai (73:63), o „CBet“ šansų dar turėjo paskutiniame ketvirtyje. Rankų svečiai nenuleido, bet rimčiau dėl pergalės nebepakovojo. Po Tre‘shawno Thurmano dėjimo šansų „CBet“ praktiškai nebeturėjo.

Rungtynių pabaigoje parketą kruvinas paliko Aurimas Majauskas, kadangi jam buvo prakirstas antakis.

„Wolves Twinsbet“: Anthony Cowanas 20 (7 rez. perd.), Jeffery Tayloras 18 (6 rez. perd.), Kristupas Žemaitis 15, Andrew Andrewsas 11 (3/8 trit.), Matas Jogėla ir Tre‘shawnas Thurmanas – po 8.

„CBet“: Koby McEwenas 20 (4/10 trit., 6 atk. kam.), Dominicas Brewtonas 19 (6 atk. kam., 4/6 trit.), Erikas Venskus ir Bogdanas Blyzniukas (7 atk. kam.) – po 15, Aurimas Majauskas 7.

„Labai akivaizdžiai jautėsi aukštaūgio trūkumas po krepšiu - laukiame kol iš Turkijos atvyks mūsų „centras“. Dėl vizos problemų jis dar negali būti su komanda. Yra dalykų, kurių mes negalime kontroliuoti, bet stengiamės kuo geriau išsisukti iš padėties. Kova, noras ir agresyvumas yra tai, kas mane džiugina“, - sakė M. Šernius.

„Mūsų komandos stiprybė yra 10–12 žaidėjų. Stengsiuosi, kad nebūtų ryškių lyderių. Aišku, kiekvienose rungtynėse kažkuriam sekasi metimas, arba turi silpnesnį gynėją prieš save, tad stengsimės išnaudoti silpnesnes pozicijas. Mums reikia dar bent vieno didelio žmogaus, po krepšiu surinkti tuos vadinamuosius niekieno kamuolius. Kaip ir visoms komandoms, reikia surasti tarpusavio ryšius, eiti kokybės link“, - dėstė Jonavos ekipos treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų