Pereiti į pagrindinį turinį

Mėgstamas vaisius parodo žmogaus charakterį

2010-06-05 09:58
Mėgstamas vaisius parodo žmogaus charakterį
Mėgstamas vaisius parodo žmogaus charakterį / "Shutterstock" nuotr.

Braškė ar arbūzas? Аmerikiečių psichologas Allenas Carras tvirtina, kad mėgstami vaisiai ar uogos padeda nustatyti pagrindinius žmogaus charakterio bruožus. Pažiūrėkite, ką valgo jūsų draugas ir žinosite, ko jis labiausia bijo.

Аpelsinai. Juos valgo mieli ir linkę bendrauti žmonės. Mėgstantys apelsinus žmonės stengiasi nebūti aplinkiniams našta. Labiausiai apelsinus mėgsta Vandeniai.

Аrbūzas. Arbūzas - tai mėgstamiausias darbščių ir atkaklių žmonių vaisius. Tokie žmonės negaili nei jėgų, nei laiko ir visada pradėtą darbą baigia iki galo.  Tokiems žmonėms išspręsti net pačias sudėtingiausias problemas - vieni juokai, mat jiems nėra neįveikiamų dalykų.

Bananai. Bananai - tai mėgstamiausias stiprios valios, ryžtingų, drąsių ir mėgstančių būti lyderiais žmonių vaisius. Tiesa, bananų gerbėjų aktyvumą gana dažnai pakeičia sąstingio periodai. Dažnai valgančių bananus žmonių horoskopuose stipriai išreikšta Marso planeta ir Avino ženklas.

Vynuogės. Jas dažniausiai perka tie, kurie nelinkę  per daug atvirauti. Šie žmonės vertina aplinkinius, kurie moka saugoti paslaptis.

Kriaušės. Jos patinka draugiškiems žmonėms, kurių aukšta moralė. Šie žmonės spinduliuoja ramybe ir turi puikaus pasakotojo dovaną. Žvelgiant iš astrologinio taško, kriaušės pirmiausiai turėtų patikti Dvyniams ir kitiems oro stichijos ženklams – Svarstyklėms, Vandeniui.

Obuoliai. Obuoliai - tai mėgstamiausias darbščių, praktiškų ir konservatyvių žmonių vaisius. Jie įsikibę laikosi savo įpročių, tačiau jų nereikia ilgai prašyti, kad ateitų į pagalbą.

Slyvos. Jas mėgsta originalūs ir kūrybingi žmonės. Šiems žmonėms nesvetimas liūdesys bei nostalgijos jausmas.

Persikai. Juos dažniausiai valgo švelnios sielos ir geros širdies, bet lengvai pažiedžiami žmonės. Šie žmonės yra santūrūs, nemėgsta daryti staigių judesių. Daugiausiai šių žmonių galima rasti tarp Vėžio zodiako ženklo atstovų. Taip pat ir tarp tų, kurių horoskopuose Mėnulio planeta užima stiprią poziciją. Todėl persikai ir yra vienas iš naudingiausių skanėstų vandens ženklams: Vėžiui, Žuvims, kiek mažiau Skorpionui, mat jie labiau mėgsta bananus.

Braškės. Braškės - tai mėgstamiausios uogos tų žmonių, kurie moka gėrėtis gražiais ir brangiais daiktais, todėl negaili pinigų norėdami įsigyti retus, elegantiškus daiktus. Tai labiausiai būdinga Liūto ženklo atstovams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų