Straipsnis | Diena.lt Pereiti į pagrindinį turinį

Brangiausios Kalėdos ir kodėl geriau nepirkti silkių mišrainių

2 2024-12-15 12:00

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Antanas.

Silkė daugelį mišrainių tik sugadina. Taip visiškai netinka į saldžių daržovių mišraines. Silkė - kaipo aštrus prieskonis, tinka tik ten, kur reikia aštrumo. O ir bendrai - mišrainėse, be to, kad tai sutelktas vitaminų mišinys, kitokių privalumų ir ne turi. Taip, pvz. kepant bulves - be neišvengiamų tokiais atvejais riebalų - įvairiausi prieskoniai bei užpilai tik užmuša tikrąjį bulvės skonį. Vienintelis daiktas, kas joms tinka - truputis druskos. Nežinau, gal aš ir perlenkiu, būdamas gurmanu, bet man maistas turi atitikti savo tikrąjį, naturalūjį kvapą bei skonį. Tik tuomet jis ir skaniausias, ir lengviausiai pasisavinamas.
1
0
senis

juk per tv aiškino kad prekybininkai gudrauna ,pradeda gęst silkė nupjauna galvą o po to vėliau jau deda į salotas ,mišraines.
1
0