Pereiti į pagrindinį turinį

Į Lietuvą žengia nauja IT bendrovė

2009-03-05 20:04
Į Lietuvą žengia nauja IT bendrovė
Į Lietuvą žengia nauja IT bendrovė / AFP nuotr.

Lietuvoje oficialiai veiklą pradėjo didžiausias Rytų Europoje „Oracle“ partneris - IT bendrovė „FORS Europe“. Daugiau nei 300 partnerių tinklą Rusijoje ir NVS šalyse turinti įmonė pradeda plėtrą Vidurio Europos regione.

"FORS Europe" dirba išskirtinai su „Oracle“ technologijomis ir veikia kaip pridėtinę vertę kuriantis platintojas (angl. value added distributor), t.y. kompanija kuria ilgalaikius ryšius su „Oracle“, rūpinasi partnerių bendruomenės vystymu ir palaikymu, dirba su „Oracle Partner Network“ programomis.

Naujai įkurtai bendrovei „FORS Europe“ Lietuvoje vadovaus ilgus metus IT srityje dirbantis Osvaldas Varnas, kuris pastaraisiais metais buvo atsakingas už „Microsoft“ tarnybinių stočių ir programavimo priemonių verslą Lietuvoje. „FORS Europe“ pati nesiims diegti „Oracle“ ar kitų technologijų galutiniams vartotojams, nekonkuruos su kitais „Oracle“ partneriais.

Pasak O.Varno, „FORS Europe“ užima išskirtinę vietą „Oracle“ partnerių ekosistemoje. „Iki šiol Lietuvoje nebuvo kompanijos, kuri padėtų partneriams tapti „Oracle“ partnerių tinklo nariais, kelti specialistų kvalifikaciją, gauti pagalbą, užtikrinančią maksimalų partnerystės efektyvumą ir plėsti teikiamų sprendimų krepšelį „Oracle“ technologijų ir produktų pagrindu,“ – sako O. Varnas.

1991 metais Maskvoje įkurta "FORS Europe" per trumpą laiką tapo pagrindiniu šalyje JAV programinės įrangos milžinės „Oracle“ partneriu. Jau 2000 metais FORS pasiekė aukščiausią „Oracle“ partneriams suteikiamą kvalifikacijos lygį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų