Quantcast

Keičiasi dienpinigių komandiruotiems mokėjimo tvarka – patenkinti ne visi

Grįžti į straipsnį

Teisybė

Teisybė portretas
Gintarui Kondrackiui didžiūlė pagarba kovojant už vairuotojus. Tik neaišku kuo ta kova baigsis, bet dėkui nors už pastangas. Tie pusę pinigų nedamokėtų vairuotojui tampa juodi pinigai, už kuriuos paskui papirkinėja sau palankius įstatymus vežėjų bendrovės. Vairuotojams reikia kilti į kova.

Specialistas

Specialistas portretas
A. Telmentas net jei ir susimažintų savo algą per pusę, dividentų pasiimtų kiek nori. O darbuotojas dirbantis europoje, pasak jo, turi gauti ne europinę algą, bet skurdžią Lietuvišką. Tai ko jūs stebitės kad trūksta vairuotojų? Visi bėga į europą, kur dienpinigių niekas nemažina per pusę, už įbrėžimus net nėra požiūrio tokio atskaitinėti, ir bazinė alga furisto, tarkim vokietijoje- 1699eu per mėn ir plius dienpinigiai. Paskaičiuokite kas gaunasi. Kur kiti priedai? Vokietijoj dirbantis jei kerta Šveicarijos sieną iš karto gauna 50 eu prieda prie algos..Jūs norite greitai praturtėti darbuotojų sąskaita.

Saulius

Saulius portretas
Arturas Temnentas nori toliau lobti darbuotojų sąskaita. Jis prieš kad darbuotojams gyvenimas gerėtų. Žiūrim- jei mūsų furos dirba europoje, ne Lietuvoje, tai ir alga turėtų būti kaip europoje, dienpinigiai kaip mokami kitose šalyse dirbantiems europoj. Prie ko čia maistas? Nuo kada darbdavys turi kontroliuoti kur darbuotojas perkasi maista? Čia jau iš absurdo parodijos.. Leidžia darbdaviui per pusę mažinti, šie ir mažina, darbuotojai uždirba per pusę mažia nei turėtų uždirbti.

Galerijos

Daugiau straipsnių