Pereiti į pagrindinį turinį

„Teo“ klientams siūlo naujus mokėjimo planus

2009-05-05 15:50
„Teo“ klientams siūlo naujus mokėjimo planus
„Teo“ klientams siūlo naujus mokėjimo planus / „Shutterstock“ nuotr.

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja „Teo“ privatiems balso telefonijos paslaugų klientams pasiūlė tris naujus mokėjimo už pokalbius planus.

Naujasis mokėjimo planas „Neribotas“ už 35,9 lito mėnesinį mokestį leis visoje Lietuvoje „Teo“ tinkle – vietiniais ir tarpmiestiniais numeriais – skambinti be apribojimų, o už pokalbius į mobiliojo ryšio tinklus ir užsienį mokėti nuo 19 centų už minutę.

Užsisakiusieji 29,9 lito per mėnesį kainuosiantį mokėjimo planą „Šalyje“ turės galimybę visoje Lietuvoje „Teo“ tinkle kalbėti net 300 minučių papildomai už jas nemokant. Dažnai skambinantys į užsienį papildomai galės užsisakyti pokalbių planą „Pasaulis“, už 5 litų minimalų prakalbamą mėnesinį mokestį leisiantį skambinti į kitas šalis nuo 19 centų už minutę.

„Teo“ Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, naujieji planai buvo sukurti atsižvelgiant į tai, kur klientai skambina daugiausia – „Teo“ tinkle Lietuvoje, į mobiliojo ryšio tinklus ar į užsienį.

„Palankesnes sąlygas skambinti į mobiliojo ryšio tinklus sudarė ir sumažėję tarptinklinio ryšio tarifai“, – sakė N.Ivanauskas.

Naujieji mokėjimo planai pakeis iki šiol klientams siūlytus mokėjimo planus „Vietinis“, „Lietuvoje“ ir „Universalusis“. Anksčiau šiuos mokėjimo planus pasirinkę klientai galės ir toliau jais naudotis arba pasirinkti naujuosius mokėjimo planus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų