- diena.lt inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
Pavasarį restoranų tinklas „Čili Pizza“ pasitiko su atnaujintu meniu, kuriame visko rasite dar daugiau: dar daugiau picų, picose dar daugiau traškumo, dar daugiau užkandžių vakarojimo, draugų susibūrimų mėgėjams, dar daugiau pasirinkimų vegetarams, o gatvės maisto gerbėjų laukia visa nauja patiekalų kategorija – „čiliako suvožtiniai“. Be naujienų neliko nei viena „Čili Pizza“ meniu maisto kategorija.
„Čili Pizza“ visų pirma yra geros nuotaikos vieta, o viena svarbiausių šios nuotaikos dalių restorane – geras maistas. Šį pavasarį nusprendėme atsinaujinti labiau nei įprasta su daugybe naujų patiekalų, naujų skonių, didesniu jau įprastų patiekalų pasirinkimu“, – sakė „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.
Lankytojų itin pamėgtų stačiakampio formos Romos picų šeimą papildė 5 naujos rūšys, tad išsirinkti mėgstamą galės dar išrankesni picų mėgėjai.
„Galime drąsiai teigti, kad Romos picos – tai dalelė Italijos Lietuvoje, kurios atsikandus net niūriausia lietuviška diena pasidaro skaidresnė. Jas kepti mokė specialistai iš Italijos, švelniam, bet traškiam rankomis gaminamam padui naudojami tik itališki miltai, o įdarui iš Italijos pristatomi tepama Nduja dešra, aštrioji Chorizo, Mortadella kumpis, Mozzarella ir Burrata sūriai“, – pasakojo G. Karosaitė.
Įmonės nuotr.
Antakius iš nuostabos kilstels ir klasikinių picų mėgėjai – pagal Italijos meistrų patarimus atnaujintas klasikinės picos pado receptas, dėl ko jis tapo dar traškesnis. Klasikinių picų meniu pasipildė net 9 naujomis šios šeimos picomis tad išsirinkti bus sunku – dar skanesnė jau pamėgta pica ar išbandyti naują?
„Tobuliname ne tik patiekalų sudėtį, bet siūlome ir naujienų. Pasirinkimų sąrašas vaikams pasipildė naujais patiekalais – virtais varškėtukais ir amerikietiškais blyneliais – viešnagė su tėvais ar čia švenčiamas gimtadienis bus dar sotesni ir nuotaikingesni“, – sakė G. Karosaitė.
G. Karosaitė atkreipia dėmesį, kad kol vaikai leis laiką erdvėse su lavinamaisiais žaislais, tėvams būtų pats tas išbandyti „Čili Pizza“ grill meniu naujienas: ant žarijų keptą doradą, Bavarijos dešreles ar kiaulienos šnicelį. Prie jų labai derės ir nauji siūlomi garnyrai – gruzdintos mini bulvės, coleslaw ar marinuotų morkų salotos.
O pagardinti grill patiekalams puikiai tiks padažai kiekvienam pagal skonį: gaivus Tzatziki, žolelių, mango ar pesto.
„Dar viena didžiulė naujiena – visiškai nauja kategorija „čiliako suvožtiniai“. Tai mūsų duoklė iš mados neišeinančiam gatvės maistui, kuris kai kam jau yra tapęs gyvenimo ir mitybos stiliumi“, – sakė G. Karosaitė.
Įmonės nuotr.
„Čiliako suvožtiniai“, tai karšti grill sumuštiniai su itališka ciabatta, pita arba kebabai, įdaryti kumpiu, vištiena, lašiša arba plėšyta jautiena. Pitos bei kebabai turi ir vegetariškas versijas su falafeliais.
„Turime dar mažiausiai tris rimtas priežastis „Čili Pizza“ rinktis linksmiems draugų susiėjimams, sporto varžybų stebėjimui, kelionių aptarimui ar kitiems svarbiems pasisėdėjimams, kai maistas – tik kalbas ar reginius papildantis ingredientas. Tai – įdaryti sūrio tešlos trikampėliai su mozzarella ir peperoni „Pizza clouds“, „Bandelaitės su dešrelyte“ ir „Vištienos bumbulaičiai“, – pristatė užkandžių naujienas G. Karosaitė.
O „Čili Pizza“ šefai rekomenduoja nepamiršti ir sočių, bet nebrangių dienos pietų – vos per 30 minučių „Čili Pizza“ papietausite kasdien vis kitu patiekalų deriniu, mat restoranų tinklas turi net keturis savaitinius dienos pietų meniu, kuriuos nuolat keičia.
Kokybės, kainos ir gero skonio bei nuotaikos santykis „Čili Pizza“ visuomet garantuotas, o turinčių „Mylimiausią“ nuolaidų kortelę laukia ir papildomos nuolaidos.
„LTK Food Group“ valdomam „Čili Pizza“ tinklui priklauso 45 restoranai – 26 Lietuvoje ir 19 Latvijoje.
„Čili Pizza“ TOP 10:
– Kepta duona su sūriu „Į parankę“
– „Pizza rolls“
– „Čiliako firminė 1997“ sriuba
– „Čili Pizza“, „Margarita“, „Capri“ klasikinės picos
– „Su pepperoni ir šviežia mocarela“ bei „Margarita“ Romos picos
– Cezario salotos
– Kijevo kotletas
– „Čili Pizza“ klasikiniai koldūnai su mėsa ir „Čili Pizza“ koldūnai su vištiena
– „Cepai – už tėvynę!“
– Auksinių varškėtukų „Lobis“
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
„Tele2“ daiktų interneto technologijos padeda išsaugoti bites: inovatyviu būdu stebi avilio vidų
Kas trečias kąsnis, kurį dedate į burną, priklauso nuo bičių – būtent tiek maisto nebūtų įmanoma užauginti be šių mažųjų darbininkių. Besikeičiantis klimatas ir kiti iššūkiai bitininkus paskatino dar labiau rūpint...
-
„Amber Grid“ ketina perduoti generatorių ir kitą įrangą Ukrainai1
Lietuvos dujų perdavimo sistemos operatorė „Amber Grid“ ketina Ukrainai perduoti penkis generatorius bei dešimt movų. ...
-
Asociacija lengvina keliautojų namų darbus – pristato naują „Keliauju patikimai“ kokybės ženklą
Reaguodama į turistams kylančius iššūkius renkantis patikimą kelionių pardavėją, Lietuvos turizmo asociacija pristato „Keliauju patikimai“ kokybės ženklą. Jis simbolizuoja prie programos prisijungusių kelionių teikėjų sk...
-
Vasaros sezono metu tankiau kursuos autobusai iš Rygos į Vilnių1
Estijos privataus kapitalo keleivių pervežimo autobusais operatorė „Lux Express“ nuo birželio 1-osios sutankins reisus iš Rygos į Vilnių ir Taliną. ...
-
Vilniaus oro uosto naujo terminalo architektūros konkursą organizuos Architektų sąjunga
Savarankiškai bei savanoriškai veikianti profesinė kūrybinė organizacija – Lietuvos architektų sąjunga organizuos iki 2028 metų pabaigos planuojamo pastatyti naujo Vilniaus oro uosto atvykimo terminalo bei jo prieigų architektūrini...
-
„BaltCap“ A. Avuliui perleidžia „Venetus Capital“ akcijas – atskleidė ir įspūdingą sumą8
Nekilnojamo turto plėtros bendrovė „Hanner“ už 6 mln. eurų ketina iš „Baltcap“ perimti pagrindinės „Vilniaus daugiafunkcis kompleksas“ akcininkės „Venetus Capital“ vertybinius popierius, prane&scaron...
-
Dėl „Rheinmetall“ veiklą stabdytų „Genetinių išteklių“ avininkystės verslas1
Mainais už naudojamos valstybinės žemės perleidimą Vokietijos „Rheinmetall“ amunicijos gamyklai Radviliškio rajone Lietuvos sveikatos mokslų universitetui (LSMU) svarstoma perduoti šešis netoli Šeduvos ir Baisogalo...
-
Padangų gaisro Alytuje byloje – 1 milijono eurų bauda įmonėms, ieškiniai valstybei ir aplinkosaugai5
Viena didžiausių padangų perdirbimo įmonių Baltijos šalyse, bendrovė „Ekologistika“ ir su ja susijusi kita įmonė „Vivatrans", teismo nuosprendžiu pirmadienį pripažintos kaltomis 2019 m. Alytuje kilusio didžiulio padang...
-
Trūksta žodžių: vaikams ruošė maistą iš pavojingiausiomis bakterijomis užkrėstos mėsos40
Gegužės 8-10 d. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT ) Alytaus apygardos priežiūros skyrius atliko planinį patikrinimą mėsos perdirbimo įmonėje „Riamona“, esančioje Alytaus rajone. Tai, kas buvo rasta, atima žadą. ...
-
Darbdaviai siūlo, bet darbuotojai nevertina: kokios naudos iš tiesų privilioja kandidatus
„Tele2“ šiemet atliktas Lietuvos darbo rinkos tyrimas atskleidė, kad darbuotojams svarbiausių papildomų naudų sąrašo viršūnėje atsidūrė lankstus darbo modelis ir tobulėjimo galimybės. Tačiau, darbdavių, siūlanči...