Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvoje – turkiški autobusai

2008-10-22 09:00
Lietuvoje – turkiški autobusai
Lietuvoje – turkiški autobusai / Renaldo Gabarto nuotr. Racionalumas: BMC autobusai išsiskiria maža kaina ir aukšta kokybe.

Bendrovė "Saločiai ir partneriai" pristatė naujieną komercinio transporto rinkoje. Prieš kurį laiką tapusi oficialia Turkijos bendrovės BMC atstove, ji pradėjo prekybą turistiniais, priemiestiniais ir miesto tipo autobusais.

Abreviatūra BMC šifruojama kaip "British Motors Corporation", nors bendrovė jau beveik 20 metų priklauso vienai turtingiausių ir įtakingiausių Turkijos šeimų, valdančiai "Çukurovos" holdingą. Turkai 1989-aisiais iš britų išpirko visas 1964-aisiais Izmire pastatytos komercinių automobilių ir žemės ūkio technikos gamyklos akcijas.

Glaudžiai bendradarbiaudama su garsiausiais įvairių agregatų ir sistemų tiekėjais, naudodama pažangias technologijas BMC sugeba gaminti vakarietiškus standartus atitinkančią techniką ir realizuoti ją beveik 70 šalių. Pasak bendrovės atstovų, maždaug 80 proc. BMC autobusų ir sunkvežimių eksportuojama į Senojo žemyno rinkas. Šios įmonės specialios paskirties automobiliai (ugniagesių mašinos, visureigiai ir pan.) turi NATO sertifikatus.

Visiems BMC autobusams teikiama dvejų metų, arba 200 tūkst. km ridos, garantija. Bendrovės "Saločiai ir partneriai" vadovai teigia, kad kokybe ir komfortu turkiška technika prilygsta žinomais prekių ženklų simboliais puoštiems autobusams, tik kainuoja pigiau. Žemagrindis miesto autobusas, kuriame yra 32 sėdimosios vietos, kainuoja 109 tūkst. eurų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų