Pereiti į pagrindinį turinį

"Litexpo" centre – dvi tarptautinės parodos

2008-11-07 09:00

Vakar "Litexpo" rūmuose atidarytos dvi parodos. Jose pristatoma skirtingų šalių maisto ir gėrimų kultūra, parduotuvių, viešbučių, restoranų, gastronomijos įranga.

Parodų rūmuose įsikūrė parduotuvių, restoranų, viešbučių įrangai ir gastronomijai skirta "BaltShop. BaltHotel. BaltGastro" ekspozicija, maisto produktų ir gėrimų paroda BAF ("Baltic Food and Beverages Fair"). Šios parodos truks tris dienas.

Parodoje "BaltShop. BaltHotel. BaltGastro" šiemet savo produkciją ir paslaugas demonstruoja daugiau kaip 90 įmonių iš Lietuvos, Vokietijos, Estijos, Latvijos, Italijos, Lenkijos. Penktoje parodų centro salėje pristatoma naujausia parduotuvių, viešbučių, restoranų įranga bei baldai, apskaitos ir kontrolės sistemos, kasos aparatai, interjero projektavimo paslaugos, stalo serviravimo priemonės, indai, kava, arbata, prieskoniai, kitos prekės. Šiemet vykstant  parodai bus surengti geriausio Lietuvos virėjo ir konditerio konkursai.

Antrą kartą rengiama tarptautinė paroda BAF, vykstanti ketvirtoje salėje, šiemet pritraukė 45 bendroves iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Ispanijos, Italijos, Čekijos, Lenkijos, Baltarusijos. Jos pristatys savo šalies maisto bei gėrimų kultūrą ir tradicijas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų