Pereiti į pagrindinį turinį

Po konkurso – abejonės

2008-10-22 09:00

Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybų konkurse mažiausią darbų kainą teigia pasiūliusi privataus kapitalo Vilniaus kelių tiesimo bendrovė "Fegda".

Konkurse taip pat dalyvaujančios bendrovės "Panevėžio keliai" generalinis direktorius Virmantas Puidokas teigė, kad įmonė ketina atidžiai įvertinti konkurso detales.

"Fegdos" generalinis direktorius Arvydas Gribulis pranešime spaudai teigė, kad jo įmonės pasiūlyta 129,14 mln. litų darbų kaina yra 6,5 mln. litų mažesnė nei konkurse dalyvaujančio konsorciumo, kurį sudaro bendrovė "Panevėžio keliai" ir Lietuvos susisiekimo infrastruktūros bendrovės "Tiltra Group" valdomi "Kauno tiltai".

Konkurso dalyvių vokai su siūlymais buvo atplėšti spalio 20-ąją. Vilniaus miesto savivaldybė konkurso rezultatų kol kas nekomentuoja.

Vilniaus miesto savivaldybės Viešųjų pirkimų skyriaus vedėjo pavaduotojos Rimos Čekanauskienės teigimu, konkurso laimėtojas bus paskelbtas ne greičiau kaip po trijų savaičių.

Konkurso sąlygose nurodyta, kad darbus rangovas privalės atlikti ne vėliau, kaip per dvejus metus nuo sutarties pasirašymo dienos.

Planuojama nutiesti 1,1 km naujo kelio nuo Oslo iki L.Asanavičiūtės gatvės, pastatyti dvi skirtingo lygio estakadas, įrengti tunelį ir kelią virš jo su pėsčiųjų ir dviračių taku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų