Pereiti į pagrindinį turinį

Šokoladinė slyvų košė

2009-08-18 23:59
DMN inf.
Šokoladinė slyvų košė
Šokoladinė slyvų košė / shutterstock

Vasaros receptas


Atsargos žiemai

2 kg mėlynųjų slyvų,

1/2 kg cukraus,

karčiojo šokolado – pagal skonį,

1 šaukštelis cinamono.

Iš slyvų išimti kauliukus ir kartu su cukrumi sukrėsti į ugniai atsparų indą. Jį 8 valandoms pašauti į iki 100–120 laipsnių įkaitintą orkaitę ir palikti (nemaišyti). Paskutinį kaitinimo pusvalandį ugnį padidinti iki 150–180 laipsnių. Į dar karštą slyvų košę įberti sulaužyto šokolado (plytelę ar kitą kiekį – pagal savo skonį), greitai išmaišyti ir dar karštą sukrėsti į užsukamus stiklainius. Juos gerai uždarytus 5 min. palaikyti apverstus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų