Pereiti į pagrindinį turinį

Septintoji dingusio Mykolo paieškų diena: žvalgytuvėms trukdė prastos oro sąlygos

2023-02-11 08:00 diena.lt inf.

Jau praėjo savaitė, kai be žinios dingo penkiolikmetis Mykolas Davidonis. Žmonės jo atkakliai ieško ir toliau. Socialiniame tinkle ryte buvo skelbiama, kad vaikino paieška vyks ir šeštadienį. Vėlai vakare paskelbta, kad paieška nedavė jokių rezultatų.

 

I. Gelūno / BNS ir feisbuko nuotr.

„Šeštadienį, vasario 11 d., bus tęsiama Mykolo paieška dronais. Elektrėnai, Kaunas, Vilnius, Vievis – jūs laukiami ir kviečiami, nes judame nuo Čiobiškio link Vilniaus, Vilnius taip pat juda link Kauno. Mes turime jau šaunią dronistų komandą, bet visada laukiame pastiprinimo. Naujai norintys pasijungti prie paieškos, susisiekite su Lietuvos Raudonasis Kryžius / Lithuanian Red Cross Reagavimo į ekstremalias situacijas vadove Violeta Masteikienė tel. +37067243565“, – rašoma feisbuko grupėje „Mykolo paieška“.

Šeštadienio rytą paieškos organizatoriai informavo, kad paieška bus tęsiama Neries krantinėje, ji savanoriams paskirstyta į segmentus.

„Neikite vieni, būkite keliese. Ką nors radus, komanda pasiskirsto - vieni lieka prie radinio, kiti eina pasitikti pareigūnų“, – į dalyvaujančius paieškose žmones kreipėsi organizatorė.

Po šeštosios paieškų dienos organizatoriai buvo nusivylę: „Šiai akimirkai visos tikrintos versijos dėl Mykolo dingimo nepasitvirtino“.

Vasario 11-osios vėlų vakarą paieškos organizatoriai feisbuke informavo, kad naujų detalių nėra.

„Šios dienos paieškos žemėje, upėje ir ore baigtos. Prastos, sudėtingos oro sąlygos trukdė, bet nesustabdė. Ačiū visiems prisidėjusiems. Saugokime vieni kitus“, – parašė jie.

Priminsime, kad Mykolo buvo pasigesta vasario 4-osios vakare. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo praėjusį šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų