Pereiti į pagrindinį turinį

Du vyrai, Kaune nusprendę pasivažinėti svetimais automobiliais, atsidūrė areštinėje

2024-08-08 20:51 diena.lt inf.

Tą pačią dieną du vyrai, nusprendę pasivažinėti svetimais automobiliais, buvo sulaikyti ir atsidūrė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje.

Rugpjūčio 6-osios naktį, apie 04.00 val., policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Kaune, Ukmergės g., automobilis BMW kliudė stovintį automobilį „Toyota“, o vairuotojas pasišalino.

Apie 06.00 val. gautas pranešimas, jog vyras Kaune, Ukmergės g., pasigedo automobilio BMW.

Netrukus apie 08.00 val. gautas dar vienas pranešimas apie pavogtą automobilį.

Pastebėta, kad laikotarpiu nuo rugpjūčio 6 d. 04.20 val. iki 08.00 val. Kaune, Partizanų g., pavogtas automobilis „VW Passat“. Pareigūnai apie 08.20 val. sulaukė pranešimo, kad visai netoliese, toje pačioje Partizanų g., įvyko eismo įvykis, kur automobilis „VW Passat“, vairuojamas vyro, pirminiais duomenimis, važiuodamas atbuline eiga, kliudė automobilį „Audi“ ir pasišalino iš įvykio vietos.

Pareigūnai paieškos veiksmams atlikti pasitelkė bepilotį orlaivį (droną) ir policijos kinologus su tarnybiniais šunimis. Tą pačią dieną apie 11.30 val. Kaune, V. Krėvės pr., sulaikyti du vyrai (gim. 2004 m.; gim. 2006 m.), kurie žinomi policijos pareigūnams.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai dėl šių įvykių atlieka ikiteisminius tyrimus pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų