Pereiti į pagrindinį turinį

Partija „Laisvė ir teisingumas“ pateikė kandidatų į Seimo rinkimus sąrašą, kurį ves A. Zuokas

2024-08-12 15:36

Partija „Laisvė ir teisingumas“ per visą Lietuvą iškėlė 18 vienmandatininkų, septyni iš jų –  Vilniuje. Iš viso rinkimuose į Seimą partijos sąraše dalyvaus 83 kandidatai.

„Subūrėme itin patyrusią komandą, kurioje mokslininkai, pedagogai, verslininkai, savivaldos atstovai, tarp kurių – trys rajonų vicemerai. Džiugu, kad mūsų partijos idėjomis patikėjo ir meno pasaulio atstovai – sąraše ir garsus aktorius Vytautas Rumšas, ir fotomenininkas Saulius Paukštys,“ – sakė partijos pirmininkas Artūras Zuokas.

Pats „Laisvės ir teisingumo“ pirmininkas A. Zuokas kandidatuos Vilniaus Naujininkų–Rasų vienmandatėje. Antru numeriu sąraše įrašyta Šilutės rajono tarybos narė, buvusi Ekonomikos ir inovacijų viceministrė Vitalija Jankauskaitė-Milčiuvienė sėkmę bandys Senamiesčio–Žvėryno apygardoje.

Pasaulio lietuvių vienmandatėje kandidatuoja Vilniaus miesto tarybos narys Gintautas Babravičius. Žurnalistė, buvusi Žemės ūkio ministro patarėja Jolanta Butkevičienė iškelta Pašilaičių vienmandatėje rinkimų apygardoje. Profesorius Regimantas Čiupaila jėgas bandys Lazdynų apygardoje, o prof. Natalja Istomina – Naujosios Vilnios.

Partijos „Laisvė ir teisingumas“ nuotr.

Savo rajonų vienmadatėse į Seimą kandidatuos Švenčionių ir Šilalės vicemerai – Erikas Demidovas, Ignas Gužauskis, Violeta Čepukova.

„Atstovaujame savarankiškai dirbantiems ir savo mokesčiais mūsų valstybę išlaikantiems rinkėjams. Visiems, kurie dirba ir kuria ir kuriuos, vadinamasis politinis elitas, dažnai vadina „gyvulių ūkiu“. Į Seimą einame tam, kad išspręstume pagrindinę Lietuvos bėdą – privalome išardyti dabartinių valdančiųjų suformuotą partinę biurokratų armiją, sudarytą iš partinių draugų, savų VšĮ, visokiausių ekspertų ir konsultantų, kurie tiesiog čiulpia šimtus milijonų eurų iš mūsų valstybės, ir tiesiog sekina dirbančią Lietuvą,“ – pabrėžė A. Zuokas.

„Laisvės ir teisingumo“ sąraše ne vienas verslininkas, tarp kurių – ir Antanas Zabulis, teisininkai, per 10 miestų ir rajonų tarybos narių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
labai jau nesueina

viename sakinyje žodžiai zuokas ir teisingumas
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų