Pereiti į pagrindinį turinį

Vairuotojų laukia spūstys – vėl uždarys pervažą

2024-08-21 11:05

Į Klaipėdą dirbti vykstantys priemiesčių gyventojai turės vėl šarvuotis kantrybe – artėjantį antradienį parai bus uždaryta Tilžės geležinkelio pervaža.

Uždarys: kitą savaitę geležinkeliečiai uždarys Tilžės pervažą, vairuotojus apie tai įspėja keistai surašytas stendas.
Uždarys: kitą savaitę geležinkeliečiai uždarys Tilžės pervažą, vairuotojus apie tai įspėja keistai surašytas stendas. / V. Kopūsto / BNS, „Facebook“ paskyros „Klaipėdos reidai II“ nuotr.

Šią vasarą vairuotojus itin vargino didžiulės spūstys visose uostamiesčio įvažose.

Tebevyksta darbai Vilniaus plente, kur uždaryta viena virš geležinkelio besidriekiančio tilto dalis.

Remontuojamas kelias ir į Rimkus, dėl to skųstasi ne vienerius metus.

Kurį laiką buvo remontuojama Rimkų pervaža. Tad spūstys nervino tuos, kurie vyko į pietinę miesto dalį, Klaipėdos LEZ teritoriją.

Tilžės pervaža buvo uždaryta trims paroms birželio viduryje.

Šį kartą prie pervažos vairuotojai mato jau iškabintą ženklą, kad pervaža bus uždaryta nuo rugpjūčio 27 dienos 9 val. iki 28 d. 4 val.

Geležinkeliečiai informavo, kad remonto metu bus keičiama pervažos danga.

Vairuotojai negailėjo priekaištų geležinkelių prižiūrėtojams, tiek už vėl remontuojamą pervažą, tiek už atmestinai suraitytą informaciją.

Koks beraštis „rašė“ tą lentą?“, – taip apie šriftą ir prie Tilžės geležinkelio pervažos lentoje esantį tekstą atsiliepė viena vairuotoja.

„Kirviu pirštus tokiam nukapoti, kažkokį „sudoku“ turi išspręsti, kad suprastum informaciją“, – pritarė ir kitas vairuotojas.

Daugybės vairuotojų nuomones internete „skanino“ triaukščiai rusiški keiksmažodžiai.

Į tai dėmesį atkreipė buvęs Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento vadovas Liudvikas Dūda, kuris dažnokai padiskutuoja su gyventojais kelių klausimais.

„Geležinkeliečių išmislas parodė, kiek brutalių žmonių kas rytą iš kaimų atvažiuoja į Klaipėdą, siaubas“, – taip apie nenormine leksika besitaškančius vairuotojus atsiliepė L. Dūda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų