Pereiti į pagrindinį turinį

Skaudi netektis: anapilin iškeliavo itin perspektyvus jaunas ūkininkas

2024-08-26 13:36 diena.lt inf.

Savaitgalį ūkininkų bendruomenę pasiekė liūdna žinia – per nelaimingą atsitikimą mirė Dainius Sabulis, vienas aktyviausių Kėdainių krašto ūkininkų, praneša portalas agrobite.lt.

Freepik.com nuotr.

„Tai didžiulė ir skaudi netektis ne tik šeimai, artimiesiems, bet ir visai ūkininkų bendruomenei“, – minėtas portalas citavo Lietuvos grūdų augintojų asociacijos LGAA vadovą Aušrį Macijauską.

LGAA vadovas velionį apibūdina buvusį labai aktyvų – vieną kadenciją jis buvo Kėdainių krašto ūkininkų sąjungos pirmininku.

„Ir jam esant gyvam mes, vyresnės kartos ūkininkai, džiaugėmės, kad kaime lieka jauni žmonės. Visą laiką pagelbėdavo. Jeigu reikėdavo kam pagalbos ar patarimo, visada suteikdavo. Viską mokėjo ir viską žinojo. Tad mūsų bendruomenei D. Sabulio netektis yra neapsakomas liūdesys“, – velionį apibūdino A. Macijauskas.

Skaudi žinia pirmadienio ryte buvo paskelbta socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Agro žmonės“.

„Dainius iškeliavo palikęs ryškų pėdsaką jį pažinojusiųjų gyvenimuose. Ryžtinga kovotojo dvasia ir neblėstantis pozityvas įkvėpė bei išmokė kovoti, nepasiduoti, palaikyti vieniems kitus ir „jeigu daryti, tai daryti“ iki galo“, – buvo rašoma grupėje.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų