Quantcast

„Megos“ vasaros išpardavime laimi visi

  • Teksto dydis:

Ar jau žinote, ką vilkėsite karštą vasaros dieną mieste? O vėsų vakarą pajūryje? Kuo aprengsite vaikus kelionėje į kalnus? O gal Jūsų pirkinių sąrašo viršuje – net ne drabužiai, o kepsninė iškyloms gamtoje ar jaukiems pasisėdėjimams kieme? O gal dviratis, į kurį vis svarstėte iškeisti automobilį šiltuoju metų laiku? Iki liepos 30 d. prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia vasaros sezono prekių išpardavimą ir šiuo laikotarpiu pirkėjus pasitinka net iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis stilingiems vasariškiems deriniams ir kitoms sezono prekėms.

„Prekybos centras yra ne tik apsipirkimo, bet ir itin populiari laisvalaikio leidimo vieta: čia susitinka draugai, pramogauja šeimos su vaikais, švenčiamos įvairios šventės, sportuojama, atrandami nauji gurmaniški skoniai. Nuolat tiriame savo lankytojų poreikius, todėl žinome, kad mūsų prekybos centrą savo pirkiniams ir laisvalaikiui jie renkasi dar ir dėl patrauklių prekės ženklų, specialių pasiūlymų ir čia organizuojamų išskirtinių pramogų bei žaidimų. Taigi šią vasarą jiems siūlome ne tik iki 50 proc. siekiančias nuolaidas įvairių kategorijų prekėms, bet ir smagų interaktyvų žaidimą „Dovanų džiunglės““, – pasakoja prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

„Megos“ nuotr.

Pasak L. Binderio, žaidimas „Dovanų džiunglės“ vyks jau tradicine tapusioje vietoje – centrinėje „Megos“ aikštėje, kuri vasaros išpardavimo laikotarpiu bus dekoruota džiunglių tematika ir kurs tikrų džiunglių įspūdį. Išskirtiniu centrinės aikštės akcentu taps mini golfo žaidimo pramoga ir prizų pripildyta lobių skrynia.

Žaidimo „Dovanų džiunglės“ dalyviais galės tapti visi pirkėjai, vasaros išpardavimo laikotarpiu dviejose skirtingose „Megos“ parduotuvėse, restoranuose, pramogų ar paslaugų vietose įsigiję prekių ar paslaugų už 30 Eur ar didesnę sumą.

„Į centrinę „Megos“ aikštę atvykę žaidimo dalyviai pirmiausia suks laimės ratą ir sužinos, į kurią mini golfo duobutę jie turėtų įmušti kamuoliuką, norėdami laimėti prizus. Norime pradžiuginti visus žaidimo dalyvius, todėl pažadame, kad „Dovanų džiunglėse“ pralaimėjusiųjų nebus – prizais bus apdovanoti visi: tiek nė karto kamuoliuko į duobutę neįmušę dalyviai, tiek tie, kurių smūgiai bus sėkmingi. Taikliausieji mini golfo žaidėjai galės mėginti atrakinti vertingų prizų pripildytą lobių skrynią. Atrakinusiųjų skrynią lauks tokie prizai kaip „Apple“ išmanieji laikrodžiai, elektriniai paspirtukai, kavos aparatai, robotai siurbliai, „Kamado Bono“ kepsninės, „JBL“ garso kolonėlės, ausinės ir kt.“, – sakė L. Binderis.

Primename, kad žaidimas „Dovanų džiunglės“ vyks birželio 27–liepos 30 d. Daugiau informacijos apie žaidimą ir jo taisykles rasite www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių