Quantcast

I. Šimonytė pasveikino bronzą iškovojusius S. Ambrulevičių ir A. Reed: ačiū už stulbinantį rezultatą

  • Teksto dydis:

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė sekmadienio rytą pasveikino šeštadienį Kaune vykusiame Europos dailiojo čiuožimo čempionate bronzos medalius iškovojusius Saulių Ambrulevičių ir Allison Reed.

Anot premjerės, ši Laisvės gynėjų dieną iškovota bronza yra simbolinė, kadangi ją sportininkai laimėjo Lietuvoje.

„Ačiū už pademonstruotą tvirtybės, užsispyrimo, sunkaus darbo ir tikėjimo savo jėgomis stulbinantį rezultatą“, – sveikinime sportininkams dėkojo I. Šimonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jotautas. Humoristinis vaizdelis.

Jotautas. Humoristinis vaizdelis. portretas
Greit visur pasaulyje bus „ruskij mir". Nieko nepadarysi - teks vaduoti. O jei dar ir kinai susigalvos paskelbti „kitaiskij mir" ? Beje prie Amūro jau daugelyje gyvenviečių - „kinų pasaulis". Rusų „draugiškų tankų" laukia nesulaukia ir mūsų 'gabieji' komentatoriai, kurie žmones jau vadina karvėmis, kumelėmis. O įdomu, kokiais gyvulėliais jie patys save liko? Žinoma, ne asilais, nes toks gyvulėlis keiktis, tyčiotis, prasivardžiuoti nemoka. Tikriausia toks - iš „ruskij mir". ir visai ne fašistas ir ne rošistas. Važiuotų į Donecką ir gintų matušką Rusiją Ukrainoje... Bet ... kad lietuviška mėsytė ir duonelė skani ir soti

Romualdas

Romualdas portretas
Kremliaus propaganda smelkiasi visur, kur tik gali. Jis priveža, apgyvendina demokratinėse šalyse rusų imperijos rėmėjus, o paskui pasitelkia valstybės ardymui. Jiems Ukrainoje (Donbase) reikia vaduoti gyvenančius rusus, nes ten „ruskij mir" Remiantis tokia logika, vokiečiai turėtų užimti Austriją, nes ten kalba vokiškai (kaip darė Hitleris), prancūzai turėtų užgrobti dalį Nyderlandų (kur gyvena prancūzai), o Jungtinės Valstijos - dalį Kanados, kur kalba angliškai.

Putino pasveikinimas

Putino pasveikinimas portretas
Drobiasko ir Vanagas Kryme garsino Rusiją - agresorę, nepriklausomos šalies Jungtinių tautų narės Ukrainos teritorijos okupantę. Ir dar drįsta tas Judas, tėvynės Lietuvos išdavikas, čia bjaurastis rašinėti?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių