Quantcast

Varžybose Japonijoje – A. Reed ir S. Ambrulevičiaus bronza

  • Teksto dydis:

„Kalėdos atėjo anksčiau! Lietuvos dailiojo čiuožimo pora „ISU Grand prix“ etape Japonijoje iškovojo bronzos medalius“, – pranešė Lietuvos čiuožimo federacija.

Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius surinko net 196,86 balo ir bendroje įskaitoje užėmė trečiąją vietą.

„Šiandien Lietuvos atstovai atliko savo laisvąją programą, už kurią teisėjai jiems skyrė 118,15 balo (sezono rezultatas). Į „ISU Grand prix“ finalą, kuris šiais metais vyks Pekine (Kinija), patenka po šešis geriausius vyrus, moteris, poras ir ledo šokių poras. Mes dar turime viltį patekti į finalą!“ – skelbė federacija.

Spalio mėnesio pabaigoje A. Reed ir S. Ambrulevičius Kanadoje „ISU Skate Canada“ etape taip pat iškovojo bronzos medalį. Tą kartą čiuožėjai  surinko 192,01 balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zebra

Zebra portretas
Rusijos dailiojo čiuožimo atstovai, kaip paaiškėjo, po dopingu ir žiauriu psichologiniu teroru varžydavosi. Perspausti rezultatai.

manau

manau portretas
Tai , kad šie medaliai devalvuoti, kai nėra rusų, - tai nebeliko su kuo varžytis, ta reikalavimų kartelė nusileido gerokai žemiau, ir varžybos neteko savo patrauklumo.

Šiaip...

Šiaip... portretas
Stipriausi dailiojo čiuožimo sportininkai visada budavo iš Rusijos. Dabar, kai jų nebeliko varžybose, visi šitie rezultatai atsispindi dabartinę politinę situaciją, o ne sportinius pasiekimus. Ar tikrai jie būtų laimėję, jei rusai ir toliau dalyvautų?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių