Quantcast

Seimas svarstys griežtinti tvarką į Lietuvą atvykstantiems dirbti užsieniečiams

Grįžti į straipsnį

Labai idomi

Labai idomi portretas
ta "trukstamu profesiju" savoka! Paziurekime darbo skelbimu portalus. Ten rodoma,kiek kandidatavo i paskelbta vieta. Pavyzdziui,i taip "trukstamu vairuotoju",net kur siulomas vos MMA - po keliolika ar net keliasdesimt i viena vieta! Ir tai vietiniai,nes atvykeliai CV nesiuntineja po portalus! O butent i tas vietas ir naikinamos kvotos,praktiskai leidziant neribota vergu atsigabenima! Tai kur ir ko "truksta" ir kodel tas "trukumas" dar didinamas!? Ogi todel,kad atvykelis,po keliu menesiu darbo komandiruoteje,ismetamas nakuj be nieko,o i jo vieta imamas naujas! O visas pirmojo DU ir komandiruotes dienpinigiai - lieka vergvaldziui ir jo kysiams politikams,profsajungoms,inspekcijoms! O vietiniai!? Ogi kaip ciulpe - taip ciulps toliau! Tikekimes,kad letena... Nors,kol nera streiku,gali ir ne tik letena pasiulyti.

Tas "grieztinimas",

Tas "grieztinimas", portretas
tai butent palengvinimas atsivezti sveciu ir juos apiplesti,iverginant uz ismalda. Tam net DK ir istatymai tyliai pakeisti.

tai kad

tai kad portretas
ką tik girdėjau, mačiau ir kaip supratau, Čmil prastūmė kaip tik lengvesni darbo imigrantų kvotos pasiūlymą? O visi kiti liberiai su konservais tam saldžiom giesmėm pritarė..

Galerijos

Daugiau straipsnių