Quantcast

Mįslingas įvykis sostinėje: rastas baltarusiškas užrašas „Vilnius mūsų“

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą prie įvažiavimo į Vilniaus miestą pastebėtas ant ženklo baltarusiškais žodžiais užrašytas užrašas „Вільня наша“ (liet. Vilnius mūsų). 

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja LNK.lt teigė, kad apie šį atvejį policija žino.

„Šįryt, 7.20 val., buvo gautas pranešimas, kad Minsko pl. važiuojant link Vilniaus – dažais apipiešta metalinė konstrukcija. Dėl šio įvykio renkama medžiaga“ – raštu komentavo J. Samorokovskaja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

už ką pasaulis dėkingas lietuviams?

už ką pasaulis dėkingas lietuviams? portretas
iš lietuvio kilo ta beždžionė iš kurios išsivystė žmogus. Pats lietuvis, deja, nuvivystė iki avių. Lit ovcy. Slavai raštą turėjo IX amžiuj. Lit ovcy tik XVI. Kodėl? O ko norėt iš bukos avies.

he he

he he portretas
maskoliai iš finų pelkių, užsiimimėjo kanibalizmu ir buvo sulaukėję. Kultūrą čiabuviams atnešė Čingis Chanas. Maskolija yra laukinė Azija.

lit ovcai

lit ovcai portretas
ką triedi, buka avie? Kokie krapai? Kas valdė Kijevo Rusia? Riurikas. Ir Riurikaičiai. Tai gal jis krapas buvo? Jos gyventojai valstybę vadino „Rusų žemė“ (рѹсьскаѧ землѧ), o save – „rus“ (рѹсь). O kijevo Rusios terminas kada atsirado, asile?Kai tos kijevo rusios seniai nebuvo. Kai buvo įkurta Kijevo Rusia, dabartinės ukrainos bent pusę valdė Bulgarija. O kiek akščiau gal net visą dabartinės usralinos teritoriją užkariavo chanas Asparūch.
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių