Pereiti į pagrindinį turinį

Laukiama JAV darbo rinkos rodiklių

2011-08-18 11:30
Per Azijos sesiją pastebėtas investuotojų nenoras rizikuoti dėl baimių apie sulėtėjusią Kinijos ekonomiką.

Pora pratęsė judėjimą siaurame intervale tarp ¥76.40 ir ¥76.80. Per Azijos sesiją pastebėtas investuotojų nenoras rizikuoti dėl baimių apie sulėtėjusią Kinijos ekonomiką. Šiandien investuotojai laukia darno rinkos rodiklių iš JAV. Jei duomenys išeis geresni nei tikėtasi, tai gali leisti USD/JPY porai prasimušti pro 77,00 pasipriešinimą.

EURUSD

Optimizmas Wall Street'o ankstyvoje prekybos sesijoje padėjo EUR/USD porai sulaukti ,,bulių" sentimentų. Kaina kilo iki 1,4510$ . Merkel ir Sarkozy pasiūlymai įvesti naujus mokesčius privertė investuotojus ir toliau neprisiimti rizikingų pozicijų ir nuliūdino finansų rinkas. EUR/USD pora galėtų būti veikiama JAV darbo rinkos rodiklių. Jei rodikliai išeis geresni nei tikėtasi, tai nuramintų investuotojus ir leistų toleruoti riziką labiau.

EURUSD Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.4350/1.4470

GBPUSD

Trečiadienį Anglijos centrinio banko monetarinės politikos komiteto nariai Dale ir Weale prisijungė prie manančių, kad geriausia palikti palūkanų normas nepakitusias. Tokia naujiena įtakojo GBP/USD poros kritimą žemiau 1,6350. Po tokio nuosmukio prasidėjo greitas kilimas iki 1,6590 - aukščiausios kainos nuo gegužės mėnesio. Nepaisant silpnų darbo rinkos rodiklių, GBP/USD poroje žymiai padidėjo prekybinės apimtys per praeitą sesiją ir tikėtina, kad jau pasiektas perpirkimo lygis. Šiandien išėjus nuviliančiam mažmeninių pardavimų rodikliui, galimas GBP/USD poroje kritimas iki 1,6470.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų