Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl Danės krantinių – pas ekspertus

2011-08-18 10:13
50 mln. litų už Danės krantinių rekonstrukciją sumokėjusi Klaipėdos savivaldybė dar skirs pinigų ekspertams, kad jie nustatytų, ar krantinės yra saugios.

50 mln. litų už Danės krantinių rekonstrukciją sumokėjusi uostamiesčio savivaldybė dar skirs pinigų tarptautiniams ekspertams, kad jie nustatytų, ar krantinės yra saugios.

Toks sumanymas uostamiesčio savivaldybės koridoriais ėmė klajoti po to, kai visuomenėje kilo nepasitenkinimas dėl rekonstruotų Danės krantinių, kurios esą yra laibai nesaugios, nes žmonės gali įkristi į vandenį.

"Išties yra mintis pasikviesti tarptautinių ekspertų, kad jie Danės krantines įvertintų žmonių saugumo aspektu", – teigė Klaipėdos savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulcas.

Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko žiniomis, uostamiesčio savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė, kuri šiuo metu atostogauja, savo įsakymu taip pat ketina sudaryti ekspertų grupę, kuri nustatytų, ar Danės kratinės yra saugios.

"Ekspertai, tarkime, duos teigiamą išvadą, bet ar nuo to krantinės žmonėms taps saugesnės?" – retoriškai klausė uostamiesčio vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų