Pereiti į pagrindinį turinį

Baidarininkai R.Nekrošius ir A.Olijnikas - pasaulio vicečempionai

2011-08-20 23:09
Sidabro medalius baidarių ir kanojų irklavimo pasaulio čempionate šeštadienį iškovojo baidarę dvivietę irklavę Ričardas Nekrošius ir Andrejus Olijnikas.

Sidabro medalius Vengrijoje vykstančiame baidarių ir kanojų irklavimo pasaulio čempionate šeštadienį iškovojo baidarę dvivietę irklavę Ričardas Nekrošius ir Andrejus Olijnikas.

Šeštadienį finale lietuviai 500 m įveikė per 1 minutę 28,524 sekundės ir vos 0,390 sekundės nusileido čempionais tapusiems vengrams Davidui Tothui bei Tamašui Kulifai'ui.
Bronzos medalius iškovojo Lenkijos baidarininkai - Dawidas Putto ir Denis Ambroziakas - nuo nugalėtojų atsilikę 0,714 sekundės.

Šeštadienį sportininkai taip pat varžėsi ir 200 m distancijoje.

Geriausiai sekėsi dvivietę kanoją irklavusiems Raimundui Labuckui bei Tomui Gadeikiui, kurie laimėjo kvalifikacinį plaukimą ir iš karto pateko į finalą.
Pagrindiniame finale varžysis ir kanojininkas Jevgenijus Šuklinas, kuris laimėjo ir atrankos, ir pusfinalio plaukimus.

Baidarininkas Egidijus Balčiūnas sekmadienį varžysis B finale (dėl 10-18 vietų), o dvivietę baidarę irklavę Aurimas Lankas ir Edvinas Ramanauskas kovos tik C finale (dėl 19-27 vietų).
Baidarininkė Dovilė Sudeikytė atrankoje liko tik aštunta ir pasitraukė iš varžybų, o poroje su Anele Šakalyte dvivietėje baidarėje kvalifikacijoje užėmė 7 vietą, o pusfinalyje - tik aštuntą ir baigė pasirodymą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų